Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, krytyki nigdy za wiele, a zazwyczaj sie przydaje w przyszlosci, więc wrzucam ostatnie dwa renderki porsche 356 - speedster. Wiem, że na pewno jest kilka błędów, mniej lub bardziej poważnych, ale jest to mój drugi model samochodu, który zrobiłem sam, bez żadnych tutoriali itp. ;) . Nad samochodem trochę przesiedziałem, kilka godzin w tyg, przez jakieś 2-3 tyg. Mam nadzieję że się spodoba choć troche, i liczę na konstruktywne, pomocne komentarze ;)

a wiec przód 1280x960:

hXDYM5vHduyA40qMC72HAHgF8tdkoFWty0X275mc.jpg

tył 1280x960:

HDU8kPBvaBHWbH0SuToNCoPRAdRIIpPUOq3tCkC7.jpg

kamera bardziej z góry :) 1280x960

5fuaEjmoQC9I2F7RN0e99GNkZByATqzh4lVNLetR.jpg

soft: 3ds max 2009, vray sun i hdri

pozdrawiam

Edytowane przez zolwik
  • Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

plasti - wysłałem Ci materiał na PW ;)

woody - co do opony, to bieżnik jest displacem a bok opony bumbem, może dlatego trochę odstaje od reszty:)

Dzięki za miłe komentarze:)

• Confused 1
Napisano (edytowane)

No faktycznie fajny lakier, każdy by chciał, nie tylko plasti;)

EDIT: no i rep leci;)

Edytowane przez FF
Gość kakaku
Napisano

Dokładnie ja też chce:D

Fajny model. Szkoda że na takim tle, mogłoby być ciekawiej i nie wiem czy to takie złudzenie ale chyba textura ulicy im dalej tym się bardziej rozjeżdża:P

Napisano

fajne modelik. czerwony :)

ale kamera fatalna. spróbuj zdjęcie z dłuuuugiej ogniskowej 120-180 mm. Samochody zdecydowanie lepiej wyglądają wtedy - trzymają proporcje.

pozdro i powodzenia.

Gość fishinthewater
Napisano

A już myślałem że nikt mnie nie zaskoczy następnym modelem auta...twoje porsche budzi respekt. szacunek!

Zaiste piękne to dzieło.

pozdrawiam

Napisano

konkretny porszak :) jeden z ulubionych starszych modeli :) lakier cud, miód, malinka :D

tylko czemu żadnych wipów mi nie słałeś ? :P

Napisano

Same autko jak i jego materiały fajnie ale otoczenie bleeeee. Takie 4- za całokształt. Mogles troche posiedzieć nad otoczeniem albo zrobić dobre studio.

Napisano (edytowane)

dzięki za pozytywne komentarze, jestem mile zaskoczony ;) postaram się jeszcze zrobić jedno ujęcie, bardziej od góry żeby było trochę wnętrze samochodu widać.

Może jeszcze małe zmiany dojdą, zobaczymy. :)

UPDATE:

a więc wyrenderowałem porsche jeszcze z widoku gołębia na daszku kamienicy (obrazek dodałem również na pierwszej stronie):

5fuaEjmoQC9I2F7RN0e99GNkZByATqzh4lVNLetR.jpg

pozdr

Edytowane przez zolwik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności