hokusai Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 Wybaczcie za poprzednie 2 ftopki:) To w nagrodę:
hokusai Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 Szarak to było coś! I nadal jest. Ktoś ma tą cudowną maszynkę?
dzudzu Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 kilka prac się cusik nie ładuje, ale te co widać są milusie ... tak trzymać! p.s. jak chcsz by komentowano bardziej dokładnie prace to rób takiej masówki, zamieszczaj dosyć często al niewielką ilość obrazaków :>
little-ninja Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 eee wal smialo ... jak masz taki potencjal;P kolorki daja rade w szczegolnosci 1 i 2 praca klimacik sie czuje ...no i teraz ta twoja inspiracje siudmakiem wylazla czytelniej pozdrowka
Mortom Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 superos te pracki!! bardzo mi się podobają. w szczegulności 1,2 i ta z wormsami chociaż ta z tym niebieskim faciem też jezd niezła, masz chopie talenta.Czekam na więcej prac bo przypadły mi twoje ryciny do gustu!! (może to co napisałem kupy się nieczyma ale chyba odbieracie przkaz zdania)
hokusai Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 troszke stara ta praca, ale mam do niej sentyment. a propos ilosci zarzucanego stuffu, to musze tak hurtem ponieważ korzystam z kafeji a to kosztuje i nie moge codziennie sobie pozwolic na ten luksus:)
hokusai Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 przedstawiam mojego niesamowitego dziadka i jego hobby...
hokusai Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 ja chce obejrzec ten film!!:) za dvd 7 zeta sobie krzykneli w wypozyczalni szuje;) chodzi o Hero oczywiscie
hokusai Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 stary dobry kościan zwany Romkiem. kumpel Miłosza:)
hokusai Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 sorki za komiks, zapomnialem przekonwertowac na RGB. o ja niewdzieczny:)
hokusai Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 moj dziadek po raz drugi. przy okazji spanie to jego drugie wilkie hobby:)
hokusai Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 tutaj przedstawiam projekt (tajny, nikomu nie mowcie:) postaci do komiksu ktory tworze razaem z kumplem.
Kinia Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 szkice bardzo mi sie podobaja :) widac ze przychodzi Ci to z łatwoscia :) pozdrawiam
leander Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Dziadek the best! :) Komiks moze wrzuc jeszcze raz w rgb.
Carioca Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Noo stary!! Wymiatasz!! Dziadek super, głąbki jeszcze lepsze, superman miodzio...Ehh co tu będę dużo pisał.Długo mnie tu nie było ale postaram się może wrzucić coś swojego... Pozdrawiam
giorgione Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 nom na supermanie nieźle sie uśmiałem :) nawqet efekty rozmycia i prezejaskrawienia nie przeszkadzają - przynajmniej mi :D pozdr giorgione
hokusai Napisano 12 Maj 2004 Autor Napisano 12 Maj 2004 przyklad kompozycji najgorszej z mozliwych. osiagnalem tą pracą beznadziejność ostateczną. no czy nie jesta tak?:)
hokusai Napisano 12 Maj 2004 Autor Napisano 12 Maj 2004 Nocny Palacz Kocham tego gostka. Jest tak obrzydliwie mokry i oślizgły... prawie jak gollum:)
hokusai Napisano 12 Maj 2004 Autor Napisano 12 Maj 2004 szkic pociągniety fotoszopem. taki wery spid paint
dr Ug Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 EE, no bajera. Wrzuccie cos na rekomendacje, a nie jakies gole baby. ;)
Rekomendowane odpowiedzi