Napisano 2 Kwiecień 201015 l Jak w temacie. PS: Nie piszcie klknij DELETE, bo mam ok. 100 chamferów do usunięcia.
Napisano 2 Kwiecień 201015 l Może opisz dokładniej problem? Od siebie doradzę zaznaczenie tych edge'ów i użycie opcji Remove, a następnie wykasowanie vertexów, które pozostaną, ale pewnie znajda sie lepsze rady. Do zaznaczenia mogą Ci się przydać opcje Loop i Ring.
Napisano 2 Kwiecień 201015 l Może opisz dokładniej problem? Od siebie doradzę zaznaczenie tych edge'ów i użycie opcji Remove, a następnie wykasowanie vertexów, które pozostaną, ale pewnie znajda sie lepsze rady. Do zaznaczenia mogą Ci się przydać opcje Loop i Ring. no lepiej już zaznaczyć edge trzymając CTRL wcisnąć Backspace i vertexy same się już skasują wtedy
Napisano 2 Kwiecień 201015 l w majce starczy skasowac nody z historii :) I nie przesadzaj - 100 to policzalna liczba :P
Napisano 3 Kwiecień 201015 l hm.... collapse? nie wiem jak z edge'ami, pewnie wszystko pie...li. Ja czesto uzywam na etapie vertexow, ale to parami. Zreszta racja 100 to wcale nie tak duzo:)