Ulfar999 Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 (edytowane) Witajcie!Jakis czas temu, przy okazji tematu Waldka z jego VIIC podzielilem sie swoimi wypocinami od tamtej pory jak czesc z was wie, postanowialem to poprawic i zrobic okret tak jak wygladal on naprawde, oczywiscie Waldek bardzo pomogl mi rada. Glownie odnosnie najlepszego zrodla jesli chodzi o wczesny VIIB. Postanowailem, podobnie jak Lechu zmierzyc sie w Octane challenge i wyrenderowalem pare klatek jednej scenki. Ponizej wrzucam gole rendery z Octane, te rendery są dostepne do zobaczenia tutaj: http://www.refractivesoftware.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=697&p=9220#p9220 Dwa z nich poddalem postpodukcji, ktora jest niestety zabroniona w konkursie Octane oto one: Wrzucam tutaj, jako ukonczone, aczkolwiek na Blenderowni pewnie bede staral sie w wolnej chwili dodac pare dodatkowych scen i tam poki co pozostaje w fazie WIP. Przepraszam za niska rodzielczosc ale moj GF8600 niestety nie wyciagnie wiecej z siebie na Octane. Pozdrawiam Piotrek. PS.Wesolych Swiat wszystkim! Edytowane 3 Kwiecień 2010 przez Ulfar999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neb Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 To jest ujęcia przed czy po Scapa Flow ? :) Nie mogę dojrzeć byka na kiosku :) Ładny render, ciekawe ujęcie. Brakuje trochę światła na samym okręcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Ujecie przed Scapa, dlatego tez jest na nim numer, przed sama akcja na kiosku byla, takze czaszka a potem zostal narysowany byk, ktory byl godlem calej flotylli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neb Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 chyba przeczytam jeszcze raz jego książkę, jeden z lepszych dowódców. Kto następny do octane ? Król tonażu ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Tekstury troche low resem zalatuja ale i tak bardzo fajnie to wyszło, fajne ujecie, jest klimat musze obczaic tego octane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2010 niestety musialem zmniejszyc tesktury, jak pisalem moj 8600 nie wyrobilby wogole gdyby nie ten zabieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
le_chu Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 (edytowane) Pierwsze ujęcie bardzo mi się podoba, aż czuć tą słoną wodę zalewającą płuca (może to zasługa jakichś traumatycznych przeżyć i podtopień z dzieciństwa ;) ). Drugie jest też ładne, musisz sprzedać mi patent na malowanie takich fajnych rozbryzgów i fal :) Edytowane 4 Kwiecień 2010 przez le_chu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 4 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Lechu nie ma sprawy:) Napisz do mnie na PW kiedys to pogadamy o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Jak dla mnie jest na prawdę super. Nie próbujesz na siłę pokazać modelu, jest bardzo fajna kompozycja i kolorystyka. Oba obrazki fajne, w pierwszym jest troche więcej kolorów, a w drugim troszkę lepszy klimat ;), cięzko powiedzieć który jest "lepszy" ;). Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Świetne ujęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 4 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2010 (edytowane) Dzieki chlopaki, postaram sie cos jeszcze upnac, narazie mysle nad innymi kadrami, wlasnie jednym brakuje tutaj close-upow w tych ujeciach ale bardziej chcialem isc w klimat, ciesze sie, ze wam sie podoba, bo dzisiaj jakna to popatrzylem to stwierdzilem ze sa do bani. Edytowane 5 Kwiecień 2010 przez Ulfar999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2010 To render z Yafraya. Wrzuce tu jeszcze ten z Octane potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi