Gość Azudus Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Witam, Może najpierw opisze problem =P jestem w 3 klasie LO, Pani od informatyki zaproponowała nam dodatkowe oceny za modelowanie w programie 3d max. Zgłosiłem sie, myślac ze to bedzie prostrze, ale okazuje sie ze wcale nie jest =( Na 3dmaxie znam sie bardzoo pobieżnie. Mam do Was następującą prośbę, czy mógłby mi ktos wysłać albo przygotować początek pracy, chodzi mi o blueprint z malym kawałkiem karoserii. Chodzi o to, żeby kobieta zobaczyła, że coś jednak zrobilem, a przy jej pomocy dokończe projekt na zajęciach. Bardzo zalezy mi na dobrej ocenie z informatyki. Dziękuje z góry za pomoc. P.S. nie myście sobie ze nie próbowałem robic tego auta, wykorzystywałem różne tutoriale dostepne na youtube jednak bardziej mi to pomieszało w głowie niz pomogło.
3d_operator Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Jak taki zaczyna w LO to gdzie skończy? Prośba do administratora o zbanowanie oszusta.
Manver Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Też chodzę do LO, Pani poprosiła mnie o wymodelowanie troopera, no ale jak możecie to takiego dopieszczonego z dobrymi teksturami i animacjami. Wiecie, tu chodzi o moją ocenę z informatyki. ;)
melkor Napisano 9 Kwiecień 2010 Napisano 9 Kwiecień 2010 ...Pani poprosiła mnie o wymodelowanie troopera... odezwij się do mnie, i show you
Kulki Napisano 9 Kwiecień 2010 Napisano 9 Kwiecień 2010 Ja bym na melkora uważał.. Jak się do niego odezwiesz najpierw poczęstuje Ciebie lizakiem a potem pójdzie już lawinowo cała reszta..!$#@&%$#@
Simple_man Napisano 9 Kwiecień 2010 Napisano 9 Kwiecień 2010 Razem z kwiatkami na wiosnę z ziemi powychodziły małe loozerki. Gosh. Co się dzieje z naszym forum?
Rekomendowane odpowiedzi