CzAk1 Napisano 15 Kwiecień 2010 Napisano 15 Kwiecień 2010 Premiera filmu „Iron Man 2” zbliża się wielkimi krokami. Tym samym w sieci co chwila pojawiają się kolejne materiały promocyjne. Oprócz kolejnych plakatów pojawiły się nowe zwiastuny, w tym jeden interaktywny. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1122
Kolin101 Napisano 15 Kwiecień 2010 Napisano 15 Kwiecień 2010 "Polska premiera filmu już 30 kwietnia." Jak to ? Tak wcześnie ??? przeciez na końcu tych wszystkich trailerów pisze że 7 maja
CzAk1 Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Napisano 15 Kwiecień 2010 Tak, 30 Kwietnia. Światowa 28. Nie wiem, czemu pisze, że 7. Może to jakiś trailer skierowany do jakiegoś konkretnego kraju. Trochę wtopa z tymi posterami wrzuconymi na imageshacka :P Jak będę miał chwilę to może przerzucę je na serwer.
vision3d Napisano 15 Kwiecień 2010 Napisano 15 Kwiecień 2010 ja tych trailerow nie chce nawet widziec, w ciemno ide na iron mana 2 tak samo jak na jedynke:) ostatnio sie usmialem jak kolezanka zapytala o premiere iron maiden 2 :D
CzAk1 Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Napisano 16 Kwiecień 2010 Osz....fucktycznie XD Nie zauważyłem :P
reaver Napisano 16 Kwiecień 2010 Napisano 16 Kwiecień 2010 ten trailer interaktywny szału nie robi, dałem się nabrać:(
Kusanagi Napisano 16 Kwiecień 2010 Napisano 16 Kwiecień 2010 czy tylko ja mysle ze to glupie ? zaczynam juz miec po uszy tych hollywodzkich aktorow z tymi zartami na poziomie teledyskow z mtv ;(
n-pigeon Napisano 17 Kwiecień 2010 Napisano 17 Kwiecień 2010 @Kusanagi To włącz CNN i nie psuj nam zabawy :) Chyba nie oglądałeś nigdy MTV, ja po 10 s oglądania, czuje że jestem bliski zostania umysłowym kaleką :) Po hollywoodzkich produkcjach nie mam takich problemów :)
lejacypies Napisano 17 Kwiecień 2010 Napisano 17 Kwiecień 2010 @Kusanagi Też kiedyś oglądałem ambitne filmy ale zmęczyły mnie i teraz wole sobie obejrzeć jakiś hollywodzki badziew przepełniony efektami tylko po to żeby się dobrze bawić i nie szykać tam głębszego przesłania:) i nie katować się później przemyśleniami na temat filmu:P
Kusanagi Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 to nie tak ze lubie glebokie filmy.., tylko draznia mnie te hollywodzkie dowcipy na sile sypane tu i tam/ niewazne ;)
Rekomendowane odpowiedzi