Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Premiera filmu „Iron Man 2” zbliża się wielkimi krokami. Tym samym w sieci co chwila pojawiają się kolejne materiały promocyjne. Oprócz kolejnych plakatów pojawiły się nowe zwiastuny, w tym jeden interaktywny.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=1122

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

"Polska premiera filmu już 30 kwietnia." Jak to ? Tak wcześnie ??? przeciez na końcu tych wszystkich trailerów pisze że 7 maja

Napisano
  • Autor

Tak, 30 Kwietnia. Światowa 28. Nie wiem, czemu pisze, że 7. Może to jakiś trailer skierowany do jakiegoś konkretnego kraju.

Trochę wtopa z tymi posterami wrzuconymi na imageshacka :P Jak będę miał chwilę to może przerzucę je na serwer.

Napisano

ja tych trailerow nie chce nawet widziec, w ciemno ide na iron mana 2 tak samo jak na jedynke:) ostatnio sie usmialem jak kolezanka zapytala o premiere iron maiden 2 :D

Napisano

czy tylko ja mysle ze to glupie ?

zaczynam juz miec po uszy tych hollywodzkich aktorow z tymi zartami na poziomie teledyskow z mtv ;(

Napisano

@Kusanagi

To włącz CNN i nie psuj nam zabawy :)

Chyba nie oglądałeś nigdy MTV, ja po 10 s oglądania, czuje że jestem bliski zostania umysłowym kaleką :) Po hollywoodzkich produkcjach nie mam takich problemów :)

Napisano

@Kusanagi

Też kiedyś oglądałem ambitne filmy ale zmęczyły mnie i teraz wole sobie obejrzeć jakiś hollywodzki badziew przepełniony efektami tylko po to żeby się dobrze bawić i nie szykać tam głębszego przesłania:) i nie katować się później przemyśleniami na temat filmu:P

Napisano

to nie tak ze lubie glebokie filmy.., tylko draznia mnie te hollywodzkie dowcipy na sile sypane tu i tam/

niewazne ;)