Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Z maxem 6 mam mało do czynienia (od minionej soboty) ale udało mi się stworzyć takie coś (do tej pory, jeszcze nad tym pracuje). Jak oceniacie?

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To bedzie transformers? Jesli tak to zrob jeszcze animacje jak sie sklada w jakis pojazd.

Napisano
  • Autor

Ech, chyba nie musze przypominać, że jestem POCZĄTKUJĄCY. Od soboty minęło ledwie 5 dni :/.

Tak poza tym, to jak zbyt płaski:| to jest robot, coś jak transformers, one nie były okrągłe. No nic czekam na dalsze opinie.

Aha i to nie bedzie sie transformowało w nic ;) nawet w lodówke:P. Po pierwsze nie mam do tego sprzętu, jak nawet wsadziłem w to szkielet do animacji to zaczął mi komputer juz sapać i zipieć.

Napisano
  • Autor

Poprawiłem troche robota oraz zmodyfikowałem gnata, bo tamten był ciulasty. Zrobiłem jako taką scenerie.

Ech, wogóle tu ktoś zagląda?:( Widze nie dużo ludzi wogóle chce ocenić wypociny początkującego :/. No nic trudno.

Napisano

Hmm.. jak na 5 dni to jest jak najbardziej ok. :-)

No i co tu pisać ... rób kolejną, lepszą pracke. :-) Bo ta na ogólnym tle nie wypada dobrze. :)

Napisano
  • Autor

Heh jak to miło usłyszeć przynajmniej jeden pozytywny komentarz:P.

Wiem, ze na ogólnym zarysie to moj robot nie umywa się do np. aaa zresztą nie bede mówił, bo do wszystkich sie nie umywa:P. No ale co poradzic z maxem jestem od niedawna, a ucze sie praktycznie na swoich błędach, bo żadnych poradników nie mam, no chyba, ze czasem jakiś tutorial w necie.

Będę się starał lepiej ;) pozdrawiam.

Napisano

No i o to chodzi prubujesz ,prubujesz i bedzie wychodzic coraz lepiej .Nie lam sie i do dziela tworzyc nastepne modele:)powodzenia:)

Napisano
  • Autor

Ech wpierw to musze mature zdać;), ale mam zamiar zabrać się za coś nowego, zobaczymy czy mi wyjdzie, dzięki wielkie za dodawianie otuchy, przyda się wsparcie :D.

Napisano
  • Autor

Ostatni jużchyba render tego projektu, zabieram sie za coś nowego, moze lepszego;).

Napisano

ja mam nadzieje że naprawde ostatni render tego projektu :) I mam nadzieje że następny będzie lepszy tzn. musi byc lepszy. Pozdrawiam

najwazniejsze to się nie poddawac .