Gość eax Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Witam wszystkich po krotkiej przerwie. W czasie kiedy nie robie nic do \"Obrony stalingradu\" zaczalem wczoraj (tj 5 maja 2004) modelowac Astona Martina DB9. Miałem Wam pokazac model bez bledow ale niechcialo mi sie czekac i juz wrzucam 1st rendery, jest jeszcze kupa bledow ktore wlasnie poprawiam i mam nadzieje ze jutro albo po jutrze wszystkie je poprawie, a i felgi tez sie jeszcze kupy nie trzymaja bede je musial troche pod reperowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchelka Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 niezle sie zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 nawet nieźle ale felgi tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 DB9 chyba od razu z tuningiem. . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 chyba nie. To jest oryginal :) A co do felg to fakt sa do bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 hmm dla mnie przypomina to trochę wersję Vantage . . . ale ten model nie ma takiego zderzaka z przodu . . . zresztą nawet wiele rzeczy ma innych. . . sami zobaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 nom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 i przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 nawiasem mówiąc (fajną brykę wybrałeś - powodzenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 chlopie to co zamiesciles to to niejest DB9!!!!! Tak to moze i wygladalo swiezo po projektowaniu, wpisz sobie w wyszukiwarce na google>>grafika DB9 aston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Saczek_XTRM - wystarczy raz tutaj, w innych topicach tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 . . . no rzeczywiście jest trochę inny ale nie zmienia to faktu że Twój model to też zupełnie inna historia nie będę Ci pokazywał różnic między Twoim modelem a oryginałem bo rysunki by się za mocno zaczerwieniły :] popatrz sam dokładnie (chyba że jest n-wersji, ja znalazłem 2 TROSZKĘ różniące się od siebie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 1 zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 2 zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 ale popraw te rowki, a tak nawiasem mowiac to nie wiem jak ty bedziesz je robic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 przypatrz się szczególnie przedniemu zderzakowi - bo u Ciebie wygląda on chyba najgorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 A nie mówiłam Ci?? :-) Saczek ma racje, jest kilka niezgodności (np. dół spojlera przedniego) :) i błędów. Ale puki co tył się lepiej prezentuje. :) Nie będę nic kreśliła, bo większość z nich pewnie sam widzisz. Poczekam aż poprawisz to co wyszukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 tak bumper z przodu jest inny, ale nim sie juz zajalem wczesniej i moze do wieczora go skoncze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Jednak umieściłeś :] Grill jest zbyt gęsty a na zdjeciach jest bardziej żadszy i przedni zderzak do poprawy. Czekam na kolejne updaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 No nareszczie ktoś modeluje autko z \"arystokratycznym charakterem\" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 a co moj merc gullwing nie mial takiego charakteru?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 coś mi sie wydaje że wszyscy gadaćie o 1 wersji bo Eax\'owi, jakby to powiedzieć, poprostu wyszło jak wyszło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 merców nie lubię, jak dla mnie są bufoniaste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 sikham chodzi ci o merca czy astona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 astona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 eax8---> a jak tam twoja praca zwiazana z ta bitwa ?? nie za duzo rzeczy naraz zaczynasz:) no narazie jako tako samochod do przodu idzie :) czekam na dalsze efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 jezuśku...jush bardziej spier**** przodu nie można było...popatrz sobie na zdjątka...bo narazie to wygląda jakbyś zasunął jakiemuś Kashlowi przedni zderzak...polookaj w refkach jak wygląda grill tej furki...pozatym progi tesh są krzywe...nawet wlew paliwa wygląda krzywo...o tylnym zderzaku nie wspomne...nic jush więcej nie napisze bo nie chce się denerwować...mało co zawału nie dostałem... pozdrawiam...i popraw się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 eax88 nie zrażaj się do pracy krytykę trzeba przyjąć na sucho ale do serca (coś wiem o tym) TAK WIĘC DO ROBOTY , DO ROBOTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 o taaak...bo roboty jest baaardzo dużo...a obrazek poniżej to tak żeby nie było że puste słowa tylko pisze :) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 No phantom widze zes sie napracowal.Saczek mnie kometarze tego typu niezniechecaja wrecz przeciwnie, a jezeli chodzi o Stalingrad to animacja \"sie tworzy\". Teraz jestem po testach to moze w przyszlym tygodniu wrzuce skonczony czolg, i kawalek miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 hej, maly update\'cik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 I jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 oto gdzie ja widze bledy :) popraw zanim pojdziesz dalej :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 predator mnie ubiegł:] Nie jest źle, tylko musisz przetrząsnąć szeregi vertexów, żeby te ustawiły się równo i porządnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 wow...szerszych felg nie było?? przeco to nie może skręcać :P i silnika nie ma gdzie upchnąć :P no jush jest niby lepiej ale nadal przedni zderzak jest za bardzo kwadratowy a nie w kształcie łuku jak na refach mash...no i grilll nie ten sam :) no ale baw się dalej ;] pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 za szybko, a co nagle to po diable popraw bledy ktore zaznaczyl ci Predator i pozniej zabierz sie za dalsza prace, bo znajac zycie pozniej nie bedzie ambicji i zostanie tak jak jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 ale coraz lepiej , cieszy mnie to ja do tych błędów dorzucam jeszcze bug przy przednim reflektorze którego predator nie zaznaczył. . . a i gdzie Ty widziałeś taki przedni zderzak?? (chyba że to Twój własny design - chociaż nie za bardzo przypada mi do gustu - wolę ten z 1szych zdjęć które Ci podesłałem) POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 te pierwsze zdjecia to VANTAGE, a felgi to (chyba) powerdruja do kosza bo tak jak wczesniej napisalem sa do bani, narazie nic niebede nowego robil tylko te bledy poprawial a sami wiecie ze nad tym schodzi najwiecej czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 W miedzy czasie wrzucam siateczke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 :O jaka siatka :O :O :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 jak mam rozumiec te znaczki \":O\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 :O - znaczy w tym przypadku straszny bałagan (tak mi się wydaje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Ładne szczegóły (hamulce itp). Co do siatki to nie będe się wypowiadał bo widać jaka jast :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 postaram sie ulozyc lepiej siatke a teraz offtopic w poczcie od myszka jest wirus nie twierdze ze jest on zlosliwie wyslany ale sie rozsyla do innych, o to jaki komunikat otrzymalem od swojego administratora Return-Path: Delivered-To: [email protected] Received: from mx2.go2.pl (mx2.go2.pl [212.126.20.6]) by tau.ceti.pl (Postfix) with ESMTP id F3CF5202FED for ; Mon, 10 May 2004 16:07:32 +0200 (CEST) Received: by mx2.go2.pl (Postfix) id D36552941B9; Mon, 10 May 2004 16:07:36 +0200 (CEST) Delivered-To: [email protected] Received: from jajo.com (tf27.internetdsl.tpnet.pl [80.55.109.27]) by mx2.go2.pl (Postfix) with SMTP id AE1BE2940E0 for ; Mon, 10 May 2004 16:07:30 +0200 (CEST) Date: Mon, 10 May 2004 16:07:29 +0100 To: \"Eax\" From: \"Myszek\" Subject: RE: Incoming Msg Message-ID: MIME-Version: 1.0 Content-Type: multipart/mixed; boundary=\"--------mtlqqorwhpsetwtzilaz\" X-AntiVirus: poczta przeskanowana na obecnosc ZNANYCH wirusow (http://www.ceti.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Dzięki za ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 wiesz czlowieku pomysl zanim zapostujesz, to ze filtry pocztowe odrzucaja spakowane pliki to nie moja wina, ale wiecej nie pros o jakies pliki i sam ich poszukaj w necie jak potrafisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 nieobrazaj sie ale ostatnio czesto przychadza do mnie wirusy wlasnie w takiej formie, wcale cie nieoskarzam o to ze to ty wyslales bo wydaje mi sie ze jestes osaba kompetentna, napisalem tak zeby uwazac na wszystko co sie wydaje dziwne a zostalo wyslane przez twoje konto. Ostatnio na mnozylo sie wirusow samo-sie-wysylajacych, chcialem byc zyczliwy jezeli ty sam do mni wyslales jakis plik to czy moglbys ponowic mi te wiadomosc. Naprawde nie chcialem cie urazic. P.S Pierwszy raz mi sie zdazylo ze serwer odrzucil zwykly plik, zwlaszacza ze za to place nie male pieniadze sory moj blad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 Od tego zderzaka z przudu mnie zaraz szlag trafii, probuje to poprwic od kilku i dni i dupa, zamiast lepiej robi sie gorzej.Chyba chwilowo nie mam wenny tworczej.... . Mam nadzieje ze nie sie nie obrazicie jak zaczne modelowac \"cos\" innego a pozniej wrocy do przodu? Bo naprawde powoli zaczynam miec dosc tego samochodu. W koncu DB9 przypomina(chyba) :P. A najgorsze jest to ze niemam rzutu z gory, i nie bardzo moge zrobic tak zeby bok bumpera byl takim ladnym lukiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 12 Maj 2004 Share Napisano 12 Maj 2004 jeden z najładniejszych samochodów na świecie-bestia - popracuj nad nim bo warto :-) - modelik ładny - pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi