stolik Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Kolejna próba vizki jeszcze sporo brakuje. np szyb w oknach jednak najbardziej potrzebuje zrobić oświetlenie wewnątrz (myślałem o małych halogenkach w suficie) jednak nie wiem jak się za to zabrać. Przy okazji krytyki nigdy nie jest mało. Chciał bym sie zbliżyć do realizmu chodź zdaję sobie sprawę że do tego jeszcze daleka droga. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Za ciemno. Pewnie tylko FG oświetlasz. Widok za oknem coś nie robi, tekstura na podłodze rozmazana. FOV w kamerze zmień. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolik Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 na zewnątrz jest daylight , widok raczej tymczasowy. a co to jest FOV to jeszcze nie wiem zaraz poszukam :) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolik Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Krzesła już ne lewitują zalezymi własnie na doświetleniu prawej strony lamkami chciał bym osiągnąć np taki efekt : mam nadzieje ze sie autor nie obrazi za przytoczenie go jako przyklad . np kinkiet swiecacy w gore i dol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 ...krytyki nigdy nie jest mało. Syntax Error!!! Restauracja jest w jakiejś dolinie czy po prostu tło niezgrane ze sceną? Nadal nie jest mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Sufit strasznie pusty. Jakieś żyrandole by się przydały. Na ściane fajnie by wyglądały te co pokazałeś. PS. filiżanki są puste czy coś w nich jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 te oswietlenia to ies'y albo zwykle kulowe vray light wewnatrz kinkietu, a te inne to zwykle swiatlo + postpro w postaci lens flar pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolik Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 n o więc dodałem światełka z których nie jestem zadowolony :) chciał bym uzyskać efekt delikatnej strugi światła na ścianie a nie tak mocnego odcięcia miejsc oświetlonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamode Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Światła świecą a sufit ciemny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi