Thx Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 z czterdziestego czwartego cofam się do czterdziestego Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 (edytowane) dzisiaj to tylko tysiące kul jednocześnie zamoczone w hektolitrach krwi staje się i tak tylko w jednej czwartej zrozumiane... niesamowite Edytowane 2 Maj 2010 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 inny wydzwięk inne komentarze, nie odbierałbym milczenia za coś negatywnego. To nie onet ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rondo Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 wczoraj widziałem i chciałem napisać że mega ten detal kropelki krwi mi sie podoba i fajnie gra z tymi wielkimi(?) płaszczyznami twarzy, ale nie chciało mi się logować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 Takie kompozycje to tylko u Ciebie. Rispekt. (rispekt nie tylko za kompozycje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 dzisiaj to tylko tysiące kul jednocześnie zamoczone w hektolitrach krwi staje sie w jednej czwartej zrozumiane niesamowite Ale my rozumiemy, tylko wiemy o tym, że nad mogiłami się nie rozmawia... Szczególnie że to są "nasze" mogiły... Obraz przemawia aż nad to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 2 Maj 2010 Share Napisano 2 Maj 2010 Ta praca jest wciągająca. Już nawet nie wiem ile gapiłem się w to oko, a ile ono gapiło się we mnie. Ciężko coś tu sensownego dodać i pewnie stąd mało postów (brak miniaturki też robi swoje :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 2 Maj 2010 Autor Share Napisano 2 Maj 2010 (edytowane) he he prrrszalony wszystkim opowiadam, że zrobiłem maziaj na którym chciałem pokazać jednego z tysięcy który przezywa swoja egzekucje o paręnaście sekund....na tyle długo...nie wiem...na tyle żeby się pożegnać, powspominać ...cholera wie...On na pewno wie ,ze dostał kulę i nie jest sam w padole no i ,że koniec oczywiście złamałem swoje tabu: nie komentować historii. Ale tłumaczę sobie ,że skomentowałem teraźniejszość Edytowane 2 Maj 2010 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 2 Maj 2010 Share Napisano 2 Maj 2010 Ja Ci powiem, że jak patrze na niego tak jak go nam pokazałeś, to widzę ofiarę, ale gdy obrócę głowę to widzę oprawcę. Usta zaczynają grać większą rolę i pojawia się jakaś pogarda i wściekłość na jego twarzy, tak jakby ta kula dopiero co go zatrzymała. Trochę mi się to kłóci. To żaden zarzut, ot spostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 prrrszalony trafjne spostrzezenie :D, faktycznie cos w tym jest. Praca ma klimat tak kazda twoja :), ja tak samo, jak pare dni wczesniej zobaczylem ten art.. tak sobie mysle.. i kurna nie wiedizalem co napisac :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 hah, sorki chlopaki ale to troche wyglada jakbyscie sie tlumaczyli dlaczego dopiero teraz daliscie komentarz;] Ciekawa kompozycja, i sam sposob przedstawienia tego wydarzenia. Co do zarzutow- jezeli koles lezy, bo rozumiem ze nie przypadkowo wybrales taki kadr, no to i innymi srodkami staralbym sie ta jego postawe podkreslic-chociazby swiatlem ktore teraz u ciebie swieci z prawej strony, a chyba lepiej byloby gdyby swecilo z gory, prospopadle na facjate. no i te kreski- wyglada mi caly czas na nieskonczona prace- o ile w innych mazancach, te 'niedokonczenie' ma swoje plusy, to tutaj jednak wyglada jakby ci sie po prostu nie chcialo robic tego dalej... co do samych kresek- moze lepiej byloby ukladac je tak jak uklada ci sie bryla? bo tutaj to jest strasznie przypadkowe, zrobiles takie siano, ktore wcale nie wyglada dobrze. To tak jakbys mial juz pomalowana postac i chaotycznie pomazal krechami malunek. Ja wiem ze moze i to efekt zamierzony,ale pisze tylko jak czyta to przypadkowy odbiorca... tak czy siak, pracka klimat ma !;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi