slim_sandman Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2004 No i jak mówiłem, poprawiłem troche błędów, głównie, a raczej tylko 1a i 3, resztą się jeszcze zajme, poza tym zrobiłem siatke w zderzaku. [Wyedytowany dnia 30-6-2004 > slim_sandman] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 30 Czerwiec 2004 Share Napisano 30 Czerwiec 2004 Ładny przedni spojler. Kratka to tekstura? Bo chyba nie modelowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 Na początku chciałem zrobić jako model ale mój komp tego nie wytrzymywał, więc odpaliłem photoshopa, zrobiłem mape przezroczystości no i mam siateczke, chyba nawet nie wyszła najgorzej nie? [Wyedytowany dnia 1-7-2004 > slim_sandman] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 Troche się dzisiaj pobawiłem, i niżej widzać efekty. A wie ktoś może jaką czcionką są pisane tablice rejestracyjne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Odrazu skomentuje to że ten wydech, który mi sie stanowczo nie podoba (jest okropny). Wedłyg mnie jest to najbrzydszy wydech na świecie (chodzi mi o wykrzywianie końcówki ku górze). Jeżeli jest ci o obojętne to byłbym wdzięczny gdybyś go zmienił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2004 dopiero co wróciłem z Żywca, ale wakacje wakacjami a golfik golfikiem, jak coś jest nie tak, to trza poprawić. Piszcie jak się wam ten wydech podoba, zdecydowałem się na troche skromniejszy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 przednie swiatla bajer , ale tylne chyba tak nie zostana co ????:) ogolnie fajnie wyglada pozadrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SomsioD Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 slim_sandman mam małe pytańko Czy w tym Golfiku będzie gril ze znaczkiem ???????????? Ogólnie supcio autko ładne przednie lampy i przedni spojler. pozdr romet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Slim: http://www.polskietablice.prv.pl/ kliknij na \"zdjecia tablic\" i jakos poskladaj literki w fotoszopie, patrzalem slowo \"SLIM\" na pewno zlozysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 ładnie modelik btw. Skilo - jak tam twój Concept Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 No chyba ze sie skusisz na Amerykanska Rejestracje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 chveti: nie dosc ze conceptu juz nie ma to jeszcze Audi tt w plecy poszlo... tez zaczynam golfa ale juz nie wrzucam na forum, bo znowu nie skoncze i bedzie... sorry za ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2004 nie wiem jeszcze czy znaczek dziabne, jak mi się nie będzie chciało w wycieraczke bawić dzisiaj to zrobie znaczek, ale już się chyle ku końcowi, wnętrza nie będzie. Teraz tylko czekam aż mi telefon wróci z serwisu i będę mógł sobie troche fotek popstrykać do nowego projektu :-P (a mam go już w głowie od dawna i prawdę mówiąc nie wiem jak mi się udało \"skończyć\" golfika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2004 posiedziałem sobie troche w nocy i probowałem z renderowaniem, a poniżej zamieszczam efekty, mam troche z tym problemów, główne ze światłem, ale zobaczymy, jeszcze spróbuje dzisiaj coś poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virgi Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 Mi sie wydaje ze troche za mały odstep miedzy błotnikami a kolem :) przy wertepach by tarło ?:)) ale nie wiem.. mi sie podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 niejest źle ale te kańciaste felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2004 jeszcze się troce pobawiłęm i po 4 godzinach otrzymałem to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 Nic nie widzę... zmień serwer :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 Jak na pierwszy samochod to ci to fajnie wychodzi, tylko troche zmien ten kolor niebieski poniewaz troche razii kontrastem, lekko go powyz albo schowaj tylne kola do wew. ----------------------------------------------------------------------------- ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA : Móje WIP-y: Renault 25 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11479 - w trakcie tworzenia Audi A8 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9455&page=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2004 to jest mój drugi samochód, pierwszy był focus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiz Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 Nie wiem czy już było ale między przednimi drzwiami a słupkiem są dwie szpary (na wylot). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 27 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2004 troche mój golfik leżał z zakątkach dysku, ale w końcu zebrałem się w sobie, sciągnąłem Hrdi i lakier z evermotion. Teraz jest troche lepiej. Czas renderu to 80 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 nad migaczem jest parch chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2004 Jeszcze troche posiedziałem, zmieniłem lakier, ten się renderuje naprawdę dużo szybciej, no i zmieniłem mape. Ale tak naprawdę to zrobie ostatniego rendera jak znejde w końcu porządne mapy HDRI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 mi się wydaje że trochę rejestracja za duża jest lekko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2004 Poszłem za radą chveti-ego i olałem narazie Hdri, do oświetlenia użyłem białego Plane z self ilumination, zamieszczam efekty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 30 Lipiec 2004 Share Napisano 30 Lipiec 2004 Popraw cienie bo zaraz ten golfik calkiem odleci:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Lipiec 2004 Share Napisano 30 Lipiec 2004 slim - jak dla mnie teraz jest dużo lepiej , chyba auto lewituje troche , albo cień jest źle ustawiony , między światłami jest bardzo pusto jeśli chodzi o model , ale prezentacja jest o niebo lepsza niż na początku ;) Powoli zmierzamy do końca... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi