Pablo Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 Witam, nic szczegolnego...tak dla cwiczonka zrobilem felge..nie patrzcie na opone i dodatki (sa bo sa ) pozniej moze zrobie tutoriala jak zrobic taka felge. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 a co to za filozofia ? :D no felga fajna ale w oponie są bugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 7 Maj 2004 Autor Share Napisano 7 Maj 2004 Mowilem nie patrzec na opone :P po prostu chcialem pocwiczyc robienie felgi, bo dawno nie robilem :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 a gdzie bedzie mozna znalezc tego tutoriala?::) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 7 Maj 2004 Autor Share Napisano 7 Maj 2004 Na stronce Teamu Freesigners, ale pewnie tak dopiero po maturach bede mial czas za to sie wziasc. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 coś sie mi tu nie podoba w tej feldze, jest jakaś niesymetryczna, albo to tylko takie moje wrażenie. Chodzi mi o tych 5 ramion -chyba nie są rozłożone symetrycznie, widać to szczególnie po tych dziurach między nimi, które nie wyglądają tak samo. Porównaj sobie np. dziure u samej góry do dziury po lewej -ta po lewej jest zaokrąglona przy środku felgi. Poza tym wygląda ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Maj 2004 Autor Share Napisano 8 Maj 2004 Yano masz racje :) wyszlo tak poniewaz na samym poczatku obrazlem zla ilosc segmentow dla cylindra...ale przy samochodzie raczej by sie tak mocno nie rzucalo w oczy :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 Felgusia jest ładna nato miast co do reszty to trzeba popracować ale wiem że miałem nie zawracać na to uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 felga jak felga nic nadzwyczajnego zresztą prawie wogóle nieprzypimina pierwowzoru ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Maj 2004 Autor Share Napisano 8 Maj 2004 Sikham? jak nie jak tak. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 nieobraź sie ale twoje ramiona wygladają jakbyś je młotkiem wyginał ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Maj 2004 Autor Share Napisano 8 Maj 2004 Fakt, ale to wina zle dobranej ilosc segmentow w cylindrze :/...mniejsza oto, to byla tylko proba :) Tutaj oryginalna fela. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 a mnie sie podoba i ta tarczowa nigdy nie umialem zrobic tej szczeki tarczowy wiecie tego zacisku pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 POCZĄTKUJĄCY W TE KLOCKI (żeby nie było nie porozumień) - synku to NURBSY??? ładna siatka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 Polymodeling pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 No w sumie niczego sobie :) Sam zrobilem kilkanascie, tylko ze moje byly symetryczniejsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tfardy Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Na wstępie witam wszystkich serdecznie! To mój pierwszy post na tym forum i nie wiem czy powinienem marudzić ale zaryzykuje :P Mianowicie mam kilka uwag natury samych założeń. Szkoda, że tarcza nie jest wentylowana i wisi w powietrzu no i sam zacisk jakby od tylnych kól (ze względu na położenie) wydaje mi się mniej ciekawy od przedniego oraz bieżnik... jakby taki troche nie do auta sportowego. Co do felgi to w pierściniu \"trzymającym\" opone pas wzmacniający jest mniejszy ok 1/3 szerokości. Pozatym to oki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi