Pablo Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 Witam, nic szczegolnego...tak dla cwiczonka zrobilem felge..nie patrzcie na opone i dodatki (sa bo sa ) pozniej moze zrobie tutoriala jak zrobic taka felge. pozdr
Damian Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 a co to za filozofia ? :D no felga fajna ale w oponie są bugi.
Pablo Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 Mowilem nie patrzec na opone :P po prostu chcialem pocwiczyc robienie felgi, bo dawno nie robilem :) pozdr
Piotr Dobosz Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 a gdzie bedzie mozna znalezc tego tutoriala?::) Pozdrawiam
Pablo Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 Na stronce Teamu Freesigners, ale pewnie tak dopiero po maturach bede mial czas za to sie wziasc. pozdr
Yano Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 coś sie mi tu nie podoba w tej feldze, jest jakaś niesymetryczna, albo to tylko takie moje wrażenie. Chodzi mi o tych 5 ramion -chyba nie są rozłożone symetrycznie, widać to szczególnie po tych dziurach między nimi, które nie wyglądają tak samo. Porównaj sobie np. dziure u samej góry do dziury po lewej -ta po lewej jest zaokrąglona przy środku felgi. Poza tym wygląda ładnie
Pablo Napisano 8 Maj 2004 Autor Napisano 8 Maj 2004 Yano masz racje :) wyszlo tak poniewaz na samym poczatku obrazlem zla ilosc segmentow dla cylindra...ale przy samochodzie raczej by sie tak mocno nie rzucalo w oczy :) pozdr
Kryhas Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 Felgusia jest ładna nato miast co do reszty to trzeba popracować ale wiem że miałem nie zawracać na to uwage
sikham Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 felga jak felga nic nadzwyczajnego zresztą prawie wogóle nieprzypimina pierwowzoru ;)
sikham Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 nieobraź sie ale twoje ramiona wygladają jakbyś je młotkiem wyginał ;/
Pablo Napisano 8 Maj 2004 Autor Napisano 8 Maj 2004 Fakt, ale to wina zle dobranej ilosc segmentow w cylindrze :/...mniejsza oto, to byla tylko proba :) Tutaj oryginalna fela. pozdr
empik Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 a mnie sie podoba i ta tarczowa nigdy nie umialem zrobic tej szczeki tarczowy wiecie tego zacisku pozdr
Saczek_XTRM Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 POCZĄTKUJĄCY W TE KLOCKI (żeby nie było nie porozumień) - synku to NURBSY??? ładna siatka :P
Mulczas Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 No w sumie niczego sobie :) Sam zrobilem kilkanascie, tylko ze moje byly symetryczniejsze ;)
Gość Tfardy Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Na wstępie witam wszystkich serdecznie! To mój pierwszy post na tym forum i nie wiem czy powinienem marudzić ale zaryzykuje :P Mianowicie mam kilka uwag natury samych założeń. Szkoda, że tarcza nie jest wentylowana i wisi w powietrzu no i sam zacisk jakby od tylnych kól (ze względu na położenie) wydaje mi się mniej ciekawy od przedniego oraz bieżnik... jakby taki troche nie do auta sportowego. Co do felgi to w pierściniu \"trzymającym\" opone pas wzmacniający jest mniejszy ok 1/3 szerokości. Pozatym to oki i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi