Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

nic szczegolnego...tak dla cwiczonka zrobilem felge..nie patrzcie na opone i dodatki (sa bo sa ) pozniej moze zrobie tutoriala jak zrobic taka felge.

pozdr

r1.jpg

r2.jpg

r3.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Mowilem nie patrzec na opone :P

po prostu chcialem pocwiczyc robienie felgi, bo dawno nie robilem :)

pozdr

Napisano
  • Autor

Na stronce Teamu Freesigners, ale pewnie tak dopiero po maturach bede mial czas za to sie wziasc.

pozdr

Napisano

coś sie mi tu nie podoba w tej feldze, jest jakaś niesymetryczna, albo to tylko takie moje wrażenie. Chodzi mi o tych 5 ramion -chyba nie są rozłożone symetrycznie, widać to szczególnie po tych dziurach między nimi, które nie wyglądają tak samo. Porównaj sobie np. dziure u samej góry do dziury po lewej -ta po lewej jest zaokrąglona przy środku felgi.

Poza tym wygląda ładnie

Napisano
  • Autor

Yano masz racje :) wyszlo tak poniewaz na samym poczatku obrazlem zla ilosc segmentow dla cylindra...ale przy samochodzie raczej by sie tak mocno nie rzucalo w oczy :)

pozdr

Napisano

Felgusia jest ładna nato miast co do reszty to trzeba popracować ale wiem że miałem nie zawracać na to uwage

Napisano

felga jak felga

nic nadzwyczajnego zresztą prawie wogóle nieprzypimina pierwowzoru ;)

Napisano
  • Autor

Fakt, ale to wina zle dobranej ilosc segmentow w cylindrze :/...mniejsza oto, to byla tylko proba :)

Tutaj oryginalna fela.

pozdr

rim_todo_fw.jpg

Napisano

a mnie sie podoba

i ta tarczowa nigdy nie umialem zrobic tej szczeki tarczowy wiecie tego zacisku

pozdr

Napisano

No w sumie niczego sobie :) Sam zrobilem kilkanascie, tylko ze moje byly symetryczniejsze ;)

Napisano

Na wstępie witam wszystkich serdecznie!

To mój pierwszy post na tym forum i nie wiem czy powinienem marudzić ale zaryzykuje :P Mianowicie mam kilka uwag natury samych założeń. Szkoda, że tarcza nie jest wentylowana i wisi w powietrzu no i sam zacisk jakby od tylnych kól (ze względu na położenie) wydaje mi się mniej ciekawy od przedniego oraz bieżnik... jakby taki troche nie do auta sportowego. Co do felgi to w pierściniu \"trzymającym\" opone pas wzmacniający jest mniejszy ok 1/3 szerokości. Pozatym to oki i pozdrawiam.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności