Matti Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 Hej Tym razem zakldam wipa zeby zrobic w wkoncu jakis model low poly zeby mial rece i nogi (doslownie i wprzenosni) . Na poczatek bez szalensw ot taki zwykly gosc. Na chwile obecna jestem jeszcze w fazie scultpu wiec spokojnie mozecie sie smiac i wytykac palcami co nie pasuje wam. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedaith Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 Od razu przypomniała mi się ta postać: http://www.game-artist.net/forums/finished-projects/12562-vikramvr-s-punk-character.html Jako laika razi mnie przedramię, które wygląda za grubo, ale lepiej niech się wypowiedzą spece od anatomii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphic Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 No przedramię ma konkretne. Pod pępkiem dziwne ma te mięśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 nie zauważyłem samodzielnie niczego. Po przeczytaniu komentarzy mogę zgodzić się z pępkiem. Przedramię wygląda ok, Duże jest ale nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 na tym obrazku widac dobrze jak powino byc z brzuchem , te dole miesnie lacza sei z tylko nad bidrami . Troszke szersza kalatka piersowy chyab powina byc (wedlug mnie) pozatym git sie zapowiada , bede sledzil watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 Sprawdź proporcje, ma za długie nogi i trochę tułów. Predramię nie wygląda ok, jest grubsze niz obszar mięśni naramiennych a nadgarstek bardzo chudy, co pociąga za sobą zbyt chuda dłoń. Szyja chyba też ciut krótsza mogła by być. popracuj nad brzuchem, mięśnie skośne i wszystko w tch okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 5 Maj 2010 Autor Share Napisano 5 Maj 2010 (edytowane) Dzieki wielkie ze komentarze. Byly bardzo pomocne. Takie cos mi wyszlo. Przedramie narazie jest takie unfinished bym powiedzial jescze przedaloby sie troche jes pomeczyc zdecydowanie Edytowane 5 Maj 2010 przez Matti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 NO jak na razie super sie prezentuje... ale i tak czekam na texturki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 teraz brzuch spoko,klata tez , jedyne co teraz mocno wali po oczach to dlonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 7 Maj 2010 Share Napisano 7 Maj 2010 powalcz z łapami jeszcze bo są stanowczo za grube nawet jesli postac ma byc przerysowana, od kolan w dół jest za długo jesli chodzi o nogi krok ma za wysoko lub po prostu te opuszonce portki nadaja mu jeszcze dodatkowych dysproporcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 Kolejny maly upik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Tors juz lepiej wyglada, jednakze nadal nie siedza mi przedramiona,za bardzo je rozstrzeliwujesz na szerokosc gdy konczy sie lokiec. Pozatym lydki zdecydowanie za dlugie. Dajesz dalej, zaczyna sie fajnie dziac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Od pierwszej wersji zmieniłeś dużo na plus. Brzuch, klata, barki - spoko. To co razi od samego początku to dłuuuugie nogi. Piszczele powinny być krótsze prawie o 1/3. Przedramiona mają zbyt głęboką bruzdę i ogólnie są trochę niekształtne. No i na kapturach są jakieś deformacje, przez co wyglądają jak z plasteliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 13 Maj 2010 Autor Share Napisano 13 Maj 2010 Teraz Kilka rzutow, Jednak troche go odchudzilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi