Napisano 6 Maj 201015 l Witam wszystkich serdecznie! 聽 To moja pierwsza teczucha na tym forum, b臋d臋 si臋 stara艂 regularnie wrzuca膰 co lepsze prace. A, i by艂bym bardzo wdzi臋czny za wszelk膮 krytyk臋 oraz porady. Mimo, 偶e zdarza艂o mi si臋 ucz臋szcza膰 na ro偶ne warsztaty, w du偶ej mierze jestem samoukiem-zapale艅cem - rysowanie rozpoczyna艂em od stylu typowo komiksowego, kt贸ry potem rozszerzy艂 si臋 na bardziej realistyczne i mroczne klimaty :] 聽 Pozdrawiam i 偶ycz臋 du偶o 艣miechu :] 聽 Nu, to jadziem z tym koksem - na pocz膮tek troch臋 speed贸w i parodii, mniej wi臋cej w chronologicznym porz膮dku: 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Shadow of the Horned Beaver: Edytowane 26 Grudzie艅 201014 l przez Dr Gurgul
Napisano 6 Maj 201015 l przedostatnia praca nawi膮zuje do Lekcji anatomii doktora Tulpa p臋dzla Rembrandta ? 聽 edit teraz zobaczy艂em na nazwe pliku i juz wiem :) 聽 te dwie ostatnie pracki fajniesze od reszty 聽 pozdro
Napisano 6 Maj 201015 l Bobr jets niesamowity, cala ilustracja jest dosc nostalgiczna, przypominaja sie stare dobre komiksy.
Napisano 10 Maj 201015 l Autor Dzi臋ki wszystkim za komentarze! 聽 @emmilius: Trzeba osi膮gn膮膰 666 level w World of Gwarcraft - grze MMO, w kt贸rej celem jest zrobienie jak najwi臋kszego gwaru na serwerach :] 聽 Wkr贸tce nast臋pna wrzuta :]
Napisano 21 Maj 201015 l Ostrooo (odno艣nie komiksu):) Ogolnie twoje rysunki mi si臋 podobaj膮, tylko ta kuchnia jest troche dziwna, bo niby brudna, a tutaj b艂yszcz膮ca si臋 kuchenka, by膰 mo偶e nie za艂apa艂em jakiej艣 ukrytej w tym aluzji:P
Napisano 30 Maj 201015 l kuchnia jest 艣wietna :D naprawde dobre wyczucie kompozycji koloru i 艣wiat艂a ;D no i ten klimat... ;) 聽 muppet saw mnie rozwali艂o XD co do komiksu: zanim obczai艂am CO jest w drugim kadrze, troche czasu mine艂o :P za bliski kadr i za ma艂o konkretnie wida膰 偶e to twarz. Po za tym klimat fajny, troche jak RomanticalyyApocaliptic albo Gone with the blastwave, tylko bardziej oszcz臋dnie ze strony wizualnej ;D
Napisano 7 Lipiec 201015 l Autor Witam ponownie i dzi臋kuj臋 za komentarze :] Jeszcze jedna porcja cartoons贸w ode mnie: 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 I kilka ilustracji utrzymanych w klimatach 艢wiata Dysku: 聽 聽 聽 聽 聽 Niebawem wrzuc臋 te偶 troch臋 stuffu w ci臋偶szych klimatach. Edytowane 7 Lipiec 201015 l przez Dr Gurgul
Napisano 7 Lipiec 201015 l Autor I jeszcze efekt dzisiejszego kolorowania - szkic zrobi艂em jaki艣 czas temu, trenuj膮c rysowanie lew膮 r臋k膮 :] 聽
Napisano 8 Lipiec 201015 l heh fajne ino wi臋kszo艣膰 ju偶 by艂a od dawna na digu ;) ciekaw 偶em co nowego naskroba艂e艣 opr贸cz niebieskiej babci:P
Napisano 8 Lipiec 201015 l Autor O, witam koleg臋 :] Smaruj臋, ca艂y czas nowo艣ci smaruj臋 i za nied艂ugo wrzuc臋 - chcia艂em pokaza膰 uprzednio pewien progres - od karton贸w do rzeczy powa偶niejszych :]
Napisano 11 Lipiec 201015 l Autor Dzi臋ks! :] Dzi艣 po艣wi臋ci艂em chwil臋, 偶eby poprawi膰 poprzedni komiks i kuchni臋, zgodnie z sugestiami ogl膮daj膮cych. Poprawi艂em kadr i i par臋 drobnych bug贸w graficznych, dodatkowo Niemcy teraz m贸wi膮 po niemiecku, a kuchnia jest o wiele bardzie zasyfiona. 呕eby nie za艣mieca膰 daj臋 linki: 聽 http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/191/c/d/Ypres__Autumn_1914_by_DoctorGurgul.jpg 聽 http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/192/a/4/Hell__s_Kitchen_by_DoctorGurgul.jpg
Napisano 11 Lipiec 201015 l OoO czy na 6 rysunku nie jest przypadkiem prorok Mohamed? o mam nadzieje ze masz jakis bunkier zeby sie schowac i zaszyc na nastepne 200lat ;];]
Napisano 11 Lipiec 201015 l Autor Hahah XD Hm, to pr臋dzej jeden z 3 m臋drc贸w, kt贸rzy przyszli do Jezuska XD A tak powa偶nie to rysuj膮c tego wschodniego maga inspirowa艂em si臋 teledyskiem Rammsteina "Amerika" - tam jest taki Hindus w turbanie, kt贸ry pali Lucky Strike'i (z nazw膮 pisan膮 w sanskrycie) XD
Napisano 13 Lipiec 201015 l Autor Uderzenie w stron臋 mroczniejszych klimat贸w, szkice bardziej ni偶 bardzo inspirowane Hellraiserem: 聽
Napisano 14 Lipiec 201015 l Dobre. Jedyna rzecz kt贸ra mi psuje odbi贸r to ta dziwna siatka/kratka przy lewym dolnym go艣ciu kt贸ra chyba powsta艂a przy zmniejszaniu obrazka.
Napisano 22 Lipiec 201015 l Autor Olrajt, rzeczywi艣cie w pomniejszeniu wygl膮da nieco jak drobna siatka, w takim razie zawezm臋 i poprawi臋 tego halftone'a :] 聽 A tymczasem co艣 nieco艣 na luzie - 偶artobliwy fanart w klimatach nadchodz膮cej nowej cz臋艣ci Fallouta: 聽
Napisano 5 Wrzesie艅 201014 l Autor Witam po wakacyjnej przerwie :] Szybki test kapita艅skich brushy: 聽
Napisano 15 Grudzie艅 201014 l Autor Witam ponownie! Wrzuta inspirowana "Walk膮 o ogie艅" i trylogi膮 "Slaine: The Horned God": 聽 聽 Pozdr.
Napisano 15 Grudzie艅 201014 l Cze艣膰, bardzo fajna teka :) Masz strasznie charakterne pracki :) Twoja wersja lekcji anatomii doktora tulpa jest rozbrajaj膮ca :) Obrazek z kuchni膮 ma 艣wietny klimat, ostatni troszk臋 mniej mi si臋 podoba ale te偶 trzyma fason, masz tak charakterystyczn膮 kresk臋 偶e zg艂upia艂em i nie wiem za bardzo co doradzi膰, hmmmm, mo偶e bardziej r贸偶nicowa膰 bardzo ciemne i bardzo jasne fragmenty, by da膰 wi臋cej przestrzeni w tym. Chodzi mi o to, np. w twojej lekcji anatomii :) by te zielone oczy nie wszystkie by艂y w takim samym nasyceniu, te dalej mo偶e powinny by膰 bledsze, albo podobnie z tymi 偶贸艂to zielonymi s艂oikami w kuchni, mniej wi臋cej o to mi chodzi, heh, ale pewnie si臋 czepiam:). Pozdrawiam!
Napisano 26 Grudzie艅 201014 l Autor 呕adne tam czepialstwo, tylko dobre rady :] Dzi臋ki serdeczne i pozdrawiam!
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto