Napisano 10 Maj 201014 l Firma Evermotion wypuściła właśnie nowy zestaw z serii Archinteriors vol. 19. Zestaw zawiera 10 gotowych scen - wizualizacje wewnętrzne. Nowością są pliki PSD zawierające elementy postprodukcji scen. Zachęcam do zapoznania się z katalogiem. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1165
Napisano 11 Maj 201014 l Ja jestem odmiennego zdania... kilka interiorow na tej plycie jest naprawde ciekawych... co do spadajacego poziomu wydawanych plyt ;P to wasz poziom sie podniosl a nie ich spadl :D ja odbieram to tak ze wielu z nas kilka lat temu podpatrywalo jak "every" tworzylo te sceny (ustawienia shaderow, swiatel itp itd) to takie gotowe tutki ktore wielekrotnie pomagaly rozwiazac problem lub podpatrzyc nowe pomysly - techniczne. wiele renderow z ich kolekcji do dzis moze inspirowac. Znam osobiscie paru architektow ktorzy dzieki Everowym scena moga sprzedawac swoje projekty/ vizki, podmieniajac tylko obiektu :D i to naprawde dziala ;) Szkoda ze w PDF nie zostaly zamieszczone "czysciochy" jestem ciekaw ile tym "obrazka" pomogl PSD :))