Swiezy Napisano 12 Maj 2010 Napisano 12 Maj 2010 hm no ola to jest zawsze jakis koncept xD choc jeszcze malo mozna z niego wnioskowac ;p moze pare slow na temat krow? czekam na wiecej ;)
ortheza Napisano 13 Maj 2010 Napisano 13 Maj 2010 a nie jest to przypadkiem car bawiacy sie żołnierzykami w tym jednym husarzem made in PL ? :)
olaf Napisano 13 Maj 2010 Autor Napisano 13 Maj 2010 tak, z lewej jest husaria. ale to nie bedzie car. Z tylu beda wszyscy wrogowie i "przyjaciele" polaków z '39 natomiast z przodu zapatrzony w swoje zabawki polski generał. Skoro ma sojusznikow i przyjaciół i wspaniałą konnice to nic tylko się bawić... chcialbym ując, jezeli starczy czasu i umiejetnosci jakimi prostodusznymi debilami jestesmy.
ortheza Napisano 13 Maj 2010 Napisano 13 Maj 2010 jesli tak to za malo czytalena ta wizja. nawet jak bedzie wiadomo kto gdzie stroi. postaraj sie troche bardziej :)
olaf Napisano 13 Maj 2010 Autor Napisano 13 Maj 2010 w czesci na pewno masz rację. chce sie skupic na przedstawieniu francuza jak francuza, anglika jak anglika itp. dyplomatyczne stroje ew. wojskowe ale o cechach indywidualnych dla danej nacji (czyli karykaturalnie), polaka dac w polskim stroju generalskim z 39. Ale jezeli ktos nie zalapie czemu on z luboscia bawi sie huzarami a za nim czaja sie sojusznicy wspolnie z najezdzcami, to niestety wskazówek dawac nie bede. Jezeli ktos odbiera polakow jako naiwny latwowierny naród da rade odszyfrowac przekaz. tak mysle, ale mam 2mce by zmienic zdanie lub wpasc na jakis sposob przekazu tresci. Zawodowo jestem komunikatywny, chetnie zrobie lekko zagmatwaną historię w jednym obrazku.
Swiezy Napisano 13 Maj 2010 Napisano 13 Maj 2010 thx kurcze lalek nie dostrzeglem ;p o, debilami! a za moich glabow to juz mnie moralizowali ;f
olaf Napisano 22 Maj 2010 Autor Napisano 22 Maj 2010 chwilowo zaprzedałem sie kultowi pieniądza. ale postaram się sukcesywnie wrzucac rzeczy.
Nezumi Napisano 22 Maj 2010 Napisano 22 Maj 2010 Tylko mine generala bym w takim ukladzie zrobil nie tyle usmiechnieta co raczej zaabsorbowana tymi zabawkami - cos w stylu dzieciaka przygryzajacego jezyk, takiego co w zabawie zapomnial o bozym swiecie. A usmieszki za nim rzecz jasna poblazliwe. Moze zamiast husara daj mu w lape ulana a w druga czolg - bedziesz mial realistycznie ;) Takie tam pomysly luzne. Czekam na aktualizacje.
Rekomendowane odpowiedzi