Napisano 12 Maj 201014 l Witam serdecznie Informujemy ze agencja Me and My Friends zmieniła stronę oraz swój wizerunek ciekawi jesteśmy waszego zdania na temat nowego serwisu. Pozdrawiamy Wszystkich Zespół mamf.pl
Napisano 12 Maj 201014 l Wrocławski zespół. Fajnie się rozwijacie. Jeśli chodzi o stronę to dziwnie się trochę patrzy gdy jest tak przypięta do prawej strony ekranu. Wydaje się ciążyć na prawo i trochę dziwnie się to czyta.. Ciekawy pomysł z prezentacją osób z zespołu, chociaż zdjęcia strasznie duże :P
Napisano 12 Maj 201014 l Jak kumpel dostal prace flash deva u Was to sie nabijalem, ze pracuje w jakimś gejowie.pl czy innych Kubusiach puchatkach. Of kors tylko dla przekory, bo jest dobry i tez bym go chcial w zespole. Strona na plus, klienci na plus. troche rozstrzelona jak dla mnie, ale informacje znajduje natychmiast wiec to chyba dobrze. Wizerunek bardziej korporacyjny, czyli kolejny lvl w rozwoju firmy za Wami. gz ;)
Napisano 12 Maj 201014 l Autor ola-f Niestety z nikim takim nie miałem przyjemności pracować, w agencji też nikogo takiego nie było , chyba pomyliłeś agencje :P dziadek3D - thx :)
Napisano 12 Maj 201014 l Ładnie i schludnie, jednak nie pasuje mi przesunięcie całego contentu na prawą stronę - muszę obracać głowę na monitorze panoramicznym. Co skłoniło Was do zmiany www? Poprzednia była bardzo w porządku i można rzec - nowatorska w pewnym stopniu - dobre połączenie Flash'a, video oraz treści pisanych/typografii. Może przedstawicie krótki case study odnośnie nowego projektu? Zapewne użytkownicy chcieliby o tym przeczytać :)
Napisano 13 Maj 201014 l Jest gdzieś stara dla porównania? Nowa ładna - projekty też całkiem, całkiem :)
Napisano 14 Maj 201014 l Autor ola-f - Heh no tak niezła wtopa ale nie wiedziałem że Łukasz ma taki nick w necie " Szyszka " :P No mega wypas koleś daje radę i chyba bez niego firma byłaby potwornie ponura :) Knysha - przygotujemy casestudy w przyszłym tygodniu jeszcze patrzymy co poprawić żeby wyniki były jak najlepsze, M@Ti - nie starej strony nie ma chyba do casa wrzucimy tylko zrzuty. Ogólnie wiemy że stara strona się bardzo podobała ale chcieliśmy ciut odejść od wizerunku jakby to powiedzieć .... " młodzieżowego " na rzecz bardziej kulturalno, profesjonalnego. Gdzieś nam sie to udało osiągnąć. Potrzebowaliśmy mocno nowej strony bo uaktualnianie starej zajmowało mnóstwo czasu i do tego była i tak zdezaktualizowana. Cierpliwości a niedługo wrzucę case. A jak wam sie podobają postacie z boku ? Nie są za duże, myślimy w firmie żeby jest troche zmniejszyć albo coś z nimi zrobić . Co wy na to ?
Napisano 14 Maj 201014 l Ja ostatnio inaczej patrze na wymiary inaczej - klient pokazal mi screenshoot ze swojej przegladarki 500px przestrzeni po toolbarach i mialem cos zrobic bo nie widac calej strony :) nie wiedzialem ze Szyszkowski ma upublicznione nazwisko - nie moglem podawac bo jest ustawa o ochr danych osobowych, dlatego myslalem ze szyszka wystarczy, ale na gg sie wyjasnilo ;)
Napisano 14 Maj 201014 l Knysha - przygotujemy casestudy w przyszłym tygodniu jeszcze patrzymy co poprawić żeby wyniki były jak najlepsze, Świetnie, w takim razie czekam z niecierpliwością :) A jak wam sie podobają postacie z boku ? Nie są za duże, myślimy w firmie żeby jest troche zmniejszyć albo coś z nimi zrobić . Co wy na to ? Zmniejszenie postaci do 300-350px na szerokość byłoby, IMHO, dobrym rozwiązaniem - cały wrapper w przypadku Waszej www ma szerokość 1007px - na ekranach panoramicznych wygląda to dobrze (w mojej rozdzielczości - 1920x1080), jednak duża liczba użytkowników ma mniejsze rozdzielczości - 1400x800 bądź 1680x1050. Przy niższej rozdzielczości zmniejszone zdjęcie da ok. 100piksli whitespace'u po lewej stronie - będzie czym oddychać ;) Pozdrawiam!
Napisano 15 Maj 201014 l Mi również bardzo podobała się poprzednia strona - była świeża, żywa i dynamiczna. Obecna jest już bardziej stateczna ale tak czy inaczej widać, że znacie się na rzeczy, macie oryginalne pomysły i podchodzicie do spraw profesjonalnie. Bardzo podoba mi się tęczowa gra kolorów na cytacie Picassa (jak i sam cytat). Trzymam kciuki za dalsze sukcesy :)
Napisano 15 Maj 201014 l hmm już dużo zostało powiedzianeo stronie i wg mnie tez poprzednia była fajniejsza :) A to dlatego ze poprzednia miała charakter multimedialny, video, grafika itd... ta sprawia wrażenie layoutu jakiegoś pisma przeznaczonego do druku :) i tak jestem waszym cichym fajnem ;)