the_fgdf Napisano 18 Maj 2010 Napisano 18 Maj 2010 Normalnie tego typu produkcje bardziej mnie zniechęcają niż kusza ale przemogłem sie , obejrzałem i trzeba oddać że urywa co nieco. W konwencji to mistrzowska sprawa więc pozwoliłem sobie założyć osobny wątek. hd720 ofc
Bruneq Napisano 18 Maj 2010 Napisano 18 Maj 2010 dobre. Z poczatku zalatuje aplleseedem i prototype'em...ale to tylko moje prywatne odczucia. Nie podoba mi sie design maski, ale to mozna wybrzydzac sobie, i tak sie lepszego nie zrobi ;) swietny filmik.
Reanimator Napisano 18 Maj 2010 Napisano 18 Maj 2010 Uff, ladne, ale autor postanowil z prawie kazdego ujecia zrobic eye-candy, co podkresla wkurzajacymi bullet-timemaaaaami i pauzaaaaaami, a to niestety kwasi tempo walki i w ktoryms momencie zaczyna irytowac. Ale i tak kewl. Chociaz wkurzajace, to zacne;)
OmeN2501 Napisano 18 Maj 2010 Napisano 18 Maj 2010 Ano urywa co nieco ;] Choc wszystko juz bylo... Troche to straszne ze taka swietnie zrobiony film wciaz pozostawia niedosyt, ale to chyba skrzywienie zawodowe :P
bartolomeo Napisano 18 Maj 2010 Napisano 18 Maj 2010 wizualnie fajne, ale fabularnie kiepawe strasznie. milion koreańskiego badziewia już takie było. potem pierdyliard amerykańskiego... już chyba nie mam 13 lat i już mnie to nie jara.
the_fgdf Napisano 18 Maj 2010 Autor Napisano 18 Maj 2010 O to właśnie w tego typu produkcjach chodzi że fabuły nie mają, są za to błyski i fajerwerki. Ale to abstrahując od ocen artystycznych wykonanie jest przednie i chylę im czoła. (To chyba jest demo jakiejś większej produkcji)
Reanimator Napisano 18 Maj 2010 Napisano 18 Maj 2010 coz, byle kto przy tym nie robil http://forums.cgsociety.org/showthread.php?s=&threadid=883329
Rekomendowane odpowiedzi