Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Normalnie tego typu produkcje bardziej mnie zniechęcają niż kusza ale przemogłem sie , obejrzałem i trzeba oddać że urywa co nieco.

W konwencji to mistrzowska sprawa więc pozwoliłem sobie założyć osobny wątek.

hd720 ofc

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dobre. Z poczatku zalatuje aplleseedem i prototype'em...ale to tylko moje prywatne odczucia. Nie podoba mi sie design maski, ale to mozna wybrzydzac sobie, i tak sie lepszego nie zrobi ;) swietny filmik.

Napisano

Uff, ladne, ale autor postanowil z prawie kazdego ujecia zrobic eye-candy, co podkresla wkurzajacymi bullet-timemaaaaami i pauzaaaaaami, a to niestety kwasi tempo walki i w ktoryms momencie zaczyna irytowac.

Ale i tak kewl. Chociaz wkurzajace, to zacne;)

Napisano

Ano urywa co nieco ;] Choc wszystko juz bylo...

Troche to straszne ze taka swietnie zrobiony film wciaz pozostawia niedosyt, ale to chyba skrzywienie zawodowe :P

Napisano

wizualnie fajne, ale fabularnie kiepawe strasznie. milion koreańskiego badziewia już takie było. potem pierdyliard amerykańskiego... już chyba nie mam 13 lat i już mnie to nie jara.

Napisano
  • Autor

O to właśnie w tego typu produkcjach chodzi że fabuły nie mają, są za to błyski i fajerwerki. Ale to abstrahując od ocen artystycznych wykonanie jest przednie i chylę im czoła. (To chyba jest demo jakiejś większej produkcji)