Napisano 20 Maj 200420 l Autor haha a widzisz a miales takie podejscie :) Gratulacje ! jutro moj \"dzien sądu\" :) pozdr
Napisano 20 Maj 200420 l Ja też sie pochwale :P Otóż z pisemnego pola dostałem 4 a z histy 5- lol (tego sie absolutnie nie spodziewałem :D) i jestem zwolniony z usten histori... jutro jeszcze tylko ustny polski a 28 maja angielski ustny i koniec.
Napisano 21 Maj 200420 l oto matura, ktora poslanka od owsu i niedajboze przyszly minister finansow :/ pisala w tym roku: http://www.joemonster.org/article.php?sid=3413&mode=thread&order=0&thold=0 ponoc udalo sie jej zdac. dziwne.
Napisano 21 Maj 200420 l Ale porażka!!... dostałem 2 z infy. Dobrze że chociaż zaliczyłem bo przy takich pytaniach tylko wstydu bym sobie narobił. Pytania były prostackie... wyłożyłem się na wordzie LOL!! Umiałem w miarę nieźle algorytmy, bazy danych, arkusze kalkulacyjne, programowanie i całą resztą. Worda olałem i oczywiście wylosowałem zadanie... zrób w wordzie szablon wizytówki. Wiem co to jest szablon, ale jak to się robi? Nawet nie wiem po co ja to piszę... teraz się ze mnie śmiać będziecie. A koleżka który zdawał ze mną (tylko 2 osoby na całą szkołę zdawały infe) wylosował algorytm euklidesa (wczoraj się tego uczyłem), zrobić jakąś prostą stronę i z tego co pamiętam wypisać urządzenia wyjścia, wejścia i z czego składa się komputer itp. Pech. Wyżaliłem się... Teraz mogę wracać do nauki polskiego.
Napisano 21 Maj 200420 l Z tego wlasnie powodu zrezygnowalem z informatyki, wielka nie wiadoma. I raczej brak perspektyw. Ale i tak za 3 miesiace to ta mature bedziemy wsadzac, wszyscy wiedza gdzie, byle papierek byl. Poza tym ja dzis English zdalem, jeszcze tylko majca i polski (sic!) Pozdrawiam
Napisano 21 Maj 200420 l Autor No i ja po maturze ustnej z polaka...ufff bylo ciezko :/ mialem najtrudniejsze pytania ze szystkich losujacych :/ i ledwo co dostalem 2, ale i tak jestem zadowolony ze zdalem mature :) bo z gery to juz bedzie pokus :) pozdr
Napisano 21 Maj 200420 l witaj w klubie Pablo... niesamowita jednak jest myśl ,że juz nigdy wiecej nie bedzie trzeba uczyc sie do polskiego...cos niesamowitego poprostu :D
Napisano 21 Maj 200420 l Sharp: jezyk polski jednak wazna rzecz, z doswiadczenia pomaturalnego i zawodowego wiem, ze ludzie Ciem powarzniej traktujom jak piszec i mowic popolsku umiec umiesz.. Batou: no faktycznie pechowo. Szkoda, ze nie dali Ci sie wybronic czyms z innej półki, zwykle daja druga szanse na malo popularnych przedmiotach. A czy ktos moze nie zdal? Same happy endy? nuuuuda ;)
Napisano 22 Maj 200420 l Batou: tak i teraz wlasnie to jest to czym \"zajmuje\" sie informatyk w Polsce. Moj bardzo dobry przyjaciel studiuje na polibudzie w Gdansku. Mozg niesamowity i juz pare lat temu powiedzial ze nie chce miec nic wspolnego (czyt: nie chce byc nazywany informatykiem) z informatykami bo to pojecie nabralo u nas dziwnego znaczenia. Jesli informatyka sprowadza sie do Worda to ja przepraszam bardzo. To co powiedziales nie jest smieszne ale zalosne ze mlodych ludzi (jak z reszta wszedzie) sie up*******a za takiego gowno jak word. No kurde chocby ze wzgledu na fakt ze jestesmy ostatnim rocznikiem (bo z tego co widze tez masz 19 lat) zdajacym stara mature powinni troche oczy przymknac. Fakt ze dostales 2 z infy wcale nie oznacza ze nic nie wiesz na ten temat (wniosek taki byl skoro wybrales infe).
Napisano 22 Maj 200420 l Pomyślałem sobie że jak już mam się uczyć na maturę to się pouczę tego co mnie chodź trochę interesuje i mi się przyda w przyszłości. A że z grafiki nie można zdawać ( ;) ) to wybrałem właśnie infe. Nie miałem wcześniej styczności z tym przedmiotem, poza paroma lekcjami z paina i notepada, musiałem się wszystkiego sam uczyć od początku. W sumie jestem zadowolony bo poznałem kilka nowych rzeczy, zaliczyłem ten ustny... wyszedłem na plus. Ocena z matury nie jest w końcu tak ważna, Informatykiem i tak nie mam zamiaru zostać. Na maturze miałem po prostu pecha (pomijając już sens uczenia się worda). Ps. Mam od wczoraj 21 lat ... 5 letnie technikum.
Napisano 22 Maj 200420 l leru - infa w szkołach to nie tylko Word. w LO jeszcze miałem Execla i PowerPointa a w gimnazjum (ostatni m-c trzeciej klasy) uczyli nas Pascala :)
Napisano 22 Maj 200420 l LOL - szczeście mi sprzyja z polaka dostałem wczoraj 5 :] Jeszcze tylko angielski i koniec wreszcie :D Kurde sam sie zaskoczyłrm, takiej matury sobie nie wyobrażałem :) Jak na człowieka który przez 4 lata nic nie robił to poszło mi całkiem, całkiem :P Co do samej mtury, to wydaje mi sie że wcale to takie straszne nie było, chociaż stres byl niesamowity i zapewne jescze sie pojawi przy angielskim.
Napisano 23 Maj 200420 l leander: jasne ,że sposob pisania i wyrażania sie jest bardzo ważny, mi jednak chodzi o to jak przez ostatnie 4 lata wpajano mi na siłe rożne interpretacje nudnych wierszy i książek itp, większość z tego to poprostu bezuzyteczne bzdury...
Napisano 23 Maj 200420 l Sharp: a probowales kiedys zacytowac dziewczynie fragment Świtezianki? Od razu jest Twoja.. No dobra.. nie probuj, potem bedzie na mnie :)
Napisano 24 Maj 200420 l kurczaczki ;( moj Misiek ma maturke z glowy (jako jedyny w szkole nie ma zadnego ustnego ;p - chwale sie za niego) a ja musze zdac z biologii ustny.. masaccra A w dodatku nauczycielka przechodzi menopauze chyba ;/ bo cos duzo pal polecialo juz.. booje sie ;( I dwie baby w komisji tylko (łee.. ;p)
Napisano 25 Maj 200420 l Autor no i KONIEC matury 1! :) slabe oceny ale wazne ze zdane :) polak 2/2 gera 4/2 Wakacje !! :) pozdr
Napisano 25 Maj 200420 l To tak w ramach podsumowania. Oceny mocno słabe, ale co tam... liczą się wakacje i mnóstwo czasu na CG :D Pisemny polski - 3 Pisemna matma - 3 Ustny polski - 3 Ustna informatyka - 2 (wstyd!!) Generalnie jestem bardzo zadowolony, nie licząc informatyki. Szczerze mówiąc miałem mnóstwo szczęścia. Pisemny z polskiego był łatwy, pytania na ustnym z polskiego były łatwe, matmę udało mi się ściągnąć. Podobnie było przy końcowym zaliczaniu i poprawianiu przedmiotów. Mogę powiedzieć że jestem szczęściarzem. Teoretycznie został mi jeszcze dyplom, ale to już formalność, nie mająca nawet wpływu na ukończenie szkoły.
Napisano 25 Maj 200420 l gratuluje chopaky:) Dyplom po maturze? Ja mialem przed:) Heh, tak na marginesie zdradze jeszcze, ze na maturze swego czasu mialem lepsza ocene z agielskiego (5), niz z polskiego ;)
Napisano 25 Maj 200420 l nooo, gratulacje. macie z glowy. co prawda slabie siakies te oceny...ale co tam. nikt nie zwraca na to uwagi (chyba)
Napisano 25 Maj 200420 l Dirty : jak dla mnie to dobre oceny zważywszy na to że kiepski i mało ambitny ze mnie uczeń (szczerość to podstawa :) ). Całą swoją energię przeznaczam na CG. Nie wiem czy potem tego nie będę żałować ... ale niby co innego miałbym robić. Jedyna alternatywa to kopanie rowów.
Napisano 25 Maj 200420 l Autor W szkolach w ktorych sie placi (prywatne:P) nie patrza na co sie zdalo mautre jedynie na to CZY sie zdalo :) pozdr
Napisano 25 Maj 200420 l Batou: zdrowe podejscie ale warto sobie zabezpieczyc tyly. just in case. polska i cg...ehem... chyba ze celujesz w ilm czy innego pixara...
Napisano 25 Maj 200420 l Batou:rozumowanie dokładnie takie jak u mnie:) a co do CG w Polsce...od czegoś trzeba zacząć, jeszcze ILM bedzie nam, Polakom lizać tyłki :D:P
Napisano 26 Maj 200420 l napisał DruG Heh, dokladnie. Matura przy pierwszej sesji to jak..... egzamin na uczelnie przy pierwszej sesji ;) do pierwszej sesji niczego nie da sie porównać, potem jes juz tylko lepiej.....
Napisano 27 Maj 200420 l napisał bawarski iluminata do pierwszej sesji niczego nie da sie porównać, potem jes juz tylko lepiej..... Maturą też tak nas straszyli, i okazało się, że wcale nie jest tak strasznie ;)
Napisano 27 Maj 200420 l napisał bawarski iluminata do pierwszej sesji niczego nie da sie porównać, potem jes juz tylko lepiej..... to zalezy, na uczelniach technicznych pierwszy rok to wlasciwie powtorzenie materialu z LO. O ile ktos mial dobre liceum. Mnie rozwalila 3 sesja, wczesniej byly dlugie wakacje, fajne dziewczyny.. ech.. zazdroszcze wam :)
Napisano 27 Maj 200420 l Jesli ktos konczyl przyzakladowe technikum to byla masakra. Potem przy przedmiotach technicznych wszystko soe odwraca :)
Napisano 27 Maj 200420 l i po maturach..., ahh jakie to cudowne uczucie; jestem zadowolony jak nigdy :):):)
Napisano 28 Maj 200420 l I po strachu maturka w kieszeni, indeks tez, jestem niesamowicie zdowolony. Teraz tydzien picia, tydzien trzezwienia, a potem nauka do egzaminow :) Oceny: Pisemny polski - 3 ustny - 3 Pisemna matma - 5 ustna - 4 Ustny angielski - 4 Pozdrawiam i gratuluje wszystkim zdania !
Napisano 28 Maj 200420 l jak inni sie chwala to i ja sie pochwale :) pismeny polski - 4 ustny - 4 ustny angol - 3 :( pisemna matma - 6 ustna fiza - 5 -->Aragorn czemu zdawales ustna matme skoro 5 dostales? (u mnie jest tak ze jest sie zwolnionym z ustnej i ocena idzie z pisemnej -jako ustna) rowniez dolaczam sie do pozdrowek
Napisano 28 Maj 200420 l LOL, no wreszcie koniec tego \"wydarzenia\"Na koneic jeszcze 5 z angla - LOL!. Takiej matury to sobie w najlepszych snach nie wyobrażalem, jesli kogos to interesuje to: polski pisemny: 4 polski ustny: 5 historia pisemna: 5 - tu miałem szczescie bo był temat zwiazany z II Wojną i wiedzialem co pisać, tym samym zostałem zwolniony z ustnej(całe szczęscie, bo wczoraj z histy na ustnych była masakra) angielski ustny: 5 - LOL, to mnie dzisiaj wogóle rozwaliło :D A teraz ide sie nabombic... :P
Napisano 28 Maj 200420 l mikeb: bo zamiast sie uczyc w 3 i 4 klasie to ja sobie konstruktywnie marnowalem czas przed kompem. Ale widze ze ogolnie niezle to oceny, no ale to logiczne my to \"zlote pokolenie\" jestesmy :D :D (zart) Pozdrawiam
Napisano 28 Maj 200420 l Ja już teżpo maturach, przez tą naukę ;)przegapiłem wątek no ale, cóż trudno. U nas w szkole jednak (nie Kłobuc ;) ) nie obyło się bez małej lokalnej afery ... 2 klasy powtarzają maturę ustną z polskiego, ale naszczęście nie ja :). A tu moję wyniki 4-letniej systematycznej nauki hehe ;) polski pisemny - 3 :((( polski ustny - 5 matma pisemna - 5 matma ustna - zwolniony, czyli 5 z pisemnej bedzie przepisane angielski - 5 Teraz trochę \"wakacji\" i znowu nauka, tyma razem fizyka na egzamin na studia :(
Napisano 28 Maj 200420 l Jezu, jakie kujony! Podejrzewam, ze komisja byla laskawa dla wszystkich, zeby nikt nie chcial/musial zdawac nowej matury za rok. Normalnie wszyscy pewnie dostalibyscie same troje i banie ;)
Napisano 28 Maj 200420 l Heh ale ze mnie kujon ;) Polski: pisemny 5 ustny 5 (przepisane) Matematyka: pisemny 6 ustny 6 (przepisane) Angielski: FCE (zwolniony)
Napisano 28 Maj 200420 l dziś dlamnie komisja niebyła łaskawa ;/ zaliczyłem z matmy ale ocene wole pominąć ;)
Napisano 31 Maj 200420 l ...dopiero dzisiaj mialem ostatni egzamin... wyniki:-) rosyjski 3:-) polski pis. 4, ust. 3 geografia pis. 4, ust. 5:-) milych wakacji:-)
Napisano 2 Czerwiec 200420 l ja dzisiaj mialem ostatni egzamin, a oceny...hehe,co tam oceny,wazne że zdałem =D
Napisano 3 Czerwiec 200420 l a ja jutro odbieram swiadectwo i moge wreszcie powiedziec moim ulubionym nauczycielom ze mam ich gleboko w.. sercu ;> KONIEC BUDY!!! :DDD