Napisano 9 Maj 200420 l To będzie (jak wyjdzie :) ) łażnia antyczna. Narazie kopuła sklepienia. CDN Pozdrawiam
Napisano 9 Maj 200420 l Jak wyżej, na razie za mało żeby coś powiedzieć, temat sam w sobie może okazać się ciekawy. Pozdrawiam & Pozdrawiam Pionier
Napisano 9 Maj 200420 l Pionier :> eheh ale chyba takie akcje sie powtarzaja przy kazdym nowym forumowiczu :) tak to bywa ze kazdy nowy uzytkownik chce sie jak najszybciej pochwalic swoja praca niema w tym nic zlego ale i niema co oceniac :) proponowałbym aby przy rejestracji na forum nowi uzytkownicy dostawali krociutki faq na temat zycia na forum.:P taka mala moja uwaga:)
Napisano 9 Maj 200420 l nie ma to jak zerznac pomysl z mapy HDRI o nazwie toplight ehhhhhhh wrecz identyko chyba ze nie to zwracam honor
Napisano 10 Maj 200420 l Autor Do KX: nie wiem o jaką mapę Ci chodzi, ale wszystko co widzisz jest robione przeze mnie, a pomysły biorę z książek o architekturze i to z kilku. Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam
Napisano 10 Maj 200420 l nie jest zle tylko wiecej ozdob na usficie:) jak narazie to pol sfery z paroma bevelami:) modelowania na 3minuty;)
Napisano 10 Maj 200420 l no cóż... zgadzam sie z uncle.... no ale poczekajmy na wiecej i wtedy sie oceni