Lion MacArtur Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 To będzie (jak wyjdzie :) ) łażnia antyczna. Narazie kopuła sklepienia. CDN Pozdrawiam
Pionier Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Jak wyżej, na razie za mało żeby coś powiedzieć, temat sam w sobie może okazać się ciekawy. Pozdrawiam & Pozdrawiam Pionier
Leru Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 sama kopula juz sie ladnie prezentuje. To sie jakos tam nazywa nawet.
Predator Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Pionier :> eheh ale chyba takie akcje sie powtarzaja przy kazdym nowym forumowiczu :) tak to bywa ze kazdy nowy uzytkownik chce sie jak najszybciej pochwalic swoja praca niema w tym nic zlego ale i niema co oceniac :) proponowałbym aby przy rejestracji na forum nowi uzytkownicy dostawali krociutki faq na temat zycia na forum.:P taka mala moja uwaga:)
kx Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 nie ma to jak zerznac pomysl z mapy HDRI o nazwie toplight ehhhhhhh wrecz identyko chyba ze nie to zwracam honor
Lion MacArtur Napisano 10 Maj 2004 Autor Napisano 10 Maj 2004 Do KX: nie wiem o jaką mapę Ci chodzi, ale wszystko co widzisz jest robione przeze mnie, a pomysły biorę z książek o architekturze i to z kilku. Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam
uncle Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 nie jest zle tylko wiecej ozdob na usficie:) jak narazie to pol sfery z paroma bevelami:) modelowania na 3minuty;)
BLADE Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 no cóż... zgadzam sie z uncle.... no ale poczekajmy na wiecej i wtedy sie oceni
Lion MacArtur Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Napisano 4 Czerwiec 2004 Niestety narazie nie mam czasu. :(
kx Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 no to w takim razie jak mowilem - zwracam honor :)
Rekomendowane odpowiedzi