ihyde Napisano 29 Maj 2010 Napisano 29 Maj 2010 witam chcialbym zaprezentowac moja ostatnia pracke. Pozdrawiam, dobrze znow cos tu umiescic.
Tweester Napisano 29 Maj 2010 Napisano 29 Maj 2010 Według mnie powinieneś zmienić trochę oświetlenie bo widać ewidentnie że nie jest to autentyk :) Ogólnie podoba mi się tylko schody do domku nie rzucają cienia. Wyglądają jakby były przyklejone w Photoshopie.
dac77 Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Cóż to za trawa? Błagam zdradź... No przecie widać że fotka.
Gość szysia565 Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Czyli że tak się zapytam, model wrzucony bezpardonowo na zdjęcie...? Szkoda. Wielka szkoda. Miałem nadzieję na coś ambitniejszego...
Miłosz3ds Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 A co, liczy się technika a nie efekt? Wpasowane dobrze, może wyglądać dobrze, tylko musisz dopieścić cienie żeby pasowało do zdjęcia. Zwłaszcza te schodki, i coś z tą barierką zrobić, bo nie wiadomo czy ona jest czy jej nie ma. Pozdrawiam!
ihyde Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Napisano 2 Czerwiec 2010 postaram sie poprawic wszystko o czym wspomnieliscie. ps tak trawa nie jest robiona w maxie, robilem render pod konkretnie to zdjecie.
m-peter Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Wpasowane dobrze...Oj chyba nie bardzo. Render za ciemny w stosunku do otoczenia. Nie mowiac juz o tym, ze jest swiatlo ze zlej storny.
plasti Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Oj chyba nie bardzo. Render za ciemny w stosunku do otoczenia. Nie mowiac juz o tym, ze jest swiatlo ze zlej storny. mylisz pojecia, wpasowanie to nie oswietlenie.... wpasowane jest dobrze...
m-peter Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 mylisz pojecia, wpasowanie to nie oswietlenie.... wpasowane jest dobrze... Dla mnie wpasowanie bez swiatla to nie wpasowanie.
Rekomendowane odpowiedzi