Napisano 29 Maj 201014 l witam chcialbym zaprezentowac moja ostatnia pracke. Pozdrawiam, dobrze znow cos tu umiescic.
Napisano 29 Maj 201014 l Według mnie powinieneś zmienić trochę oświetlenie bo widać ewidentnie że nie jest to autentyk :) Ogólnie podoba mi się tylko schody do domku nie rzucają cienia. Wyglądają jakby były przyklejone w Photoshopie.
Napisano 2 Czerwiec 201014 l Czyli że tak się zapytam, model wrzucony bezpardonowo na zdjęcie...? Szkoda. Wielka szkoda. Miałem nadzieję na coś ambitniejszego...
Napisano 2 Czerwiec 201014 l A co, liczy się technika a nie efekt? Wpasowane dobrze, może wyglądać dobrze, tylko musisz dopieścić cienie żeby pasowało do zdjęcia. Zwłaszcza te schodki, i coś z tą barierką zrobić, bo nie wiadomo czy ona jest czy jej nie ma. Pozdrawiam!
Napisano 2 Czerwiec 201014 l Autor postaram sie poprawic wszystko o czym wspomnieliscie. ps tak trawa nie jest robiona w maxie, robilem render pod konkretnie to zdjecie.
Napisano 2 Czerwiec 201014 l Wpasowane dobrze...Oj chyba nie bardzo. Render za ciemny w stosunku do otoczenia. Nie mowiac juz o tym, ze jest swiatlo ze zlej storny.
Napisano 2 Czerwiec 201014 l Oj chyba nie bardzo. Render za ciemny w stosunku do otoczenia. Nie mowiac juz o tym, ze jest swiatlo ze zlej storny. mylisz pojecia, wpasowanie to nie oswietlenie.... wpasowane jest dobrze...
Napisano 3 Czerwiec 201014 l mylisz pojecia, wpasowanie to nie oswietlenie.... wpasowane jest dobrze... Dla mnie wpasowanie bez swiatla to nie wpasowanie.