Napisano 30 Maj 201014 l Moja własna wersja nowego Twingo, zupełnie inna od tej z 2008. Lampy są puste w środku, wnętrza jeszcze nie ma oczywiście, stąd czarne szyby. Koła też będą odpowiednie. Jakiekolwiek sugestie, pomysły i cała reszta mile widziane. ;) (Blender i Yafaray) Edytowane 30 Maj 201014 l przez KMiklas
Napisano 31 Maj 201014 l wyglada jak cienki pomieszany z golfem po niezlej kraksie... pokaz ujecie z maxa a nie render
Napisano 31 Maj 201014 l Design kuleje. Jak na 2010 rok, to strasznie cienkie słupki A i B. C zresztą też. Kąt nachylenia bocznych szyb jest niemal zerowy (!). Właściwie, to przede wszystkim ta linia boczna jest marna, do poprawy- przywodzi na myśl wspomniane Cinquecento i auta lat 90. Duża powierzchnia szyb również robi swoje. Myślę, że gdybyś podniósł dolną krawędź szyb, to by to trochę uratowało koncept. Wtedy jednak tył wymagał by przebudowy. Ogólnie domniemam- mogę się mylić- że auto w założeniach ma być nieziemsko użytkowe (wspomniane duże powierzchnie szyb, niska krawędź bagażnika)- więc w takim, ale jak i każdym innym przypadku przydałyby się większe lusterka. Ale z drugiej strony... użytkowy koncept? Dziwnie to brzmi. ;) Zaszalej trochę! :d Trzymaj się i powodzenia :)