Napisano 30 Maj 201014 l Witam, wrzucam gdyż to mój pierwszy exterior i chciałbym żeby ktoś rzucił na to okiem...projekt z katalogu domków... Displace na murze będzie poprawiony, tak samo jak krzywy dach po lewej (nie wiem jak to się stało :D )...brakuje paru elementów, niektóre nie mają jeszcze materiałów nałożonych... Jak najlepiej zabrać się do małego parkingu i drogi do domu? splinami?
Napisano 30 Maj 201014 l chyba u ciebie..... dach inny material musisz dac, pobaw sie color mappingiem, daj troszke ostrzejsze cienie...
Napisano 3 Lipiec 201014 l Nie wiem po co ci mały parking skoro jest garaż i podjazd... mniejsza z tym. Spline z kwadratowym przekrojem jako tako nadaje się tylko na krawężniki moim zdaniem. Trochę mnie razi mapowanie stolarki - słoje idą wszędzie tak samo, nawet na szprosach i innych takich gdzie powinny być wzdłuż listwy. To przeszklenie przy bramie garażu to twój pomysł? Jak mają się z tym otwierać całe żeby samochód się pomieścił? Cokół z reguły jest nieco cofnięty względem ścian, a tu widzę że są równe... trochę to dziwnie wygląda. Podobnie na podjeździe te scięte kamienie nie wyglądają dobrze.