blesz.no Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 Yo wszystkim! Nom pierwszy raz startuje w bitwie no to jestem troche zamotany, jak co ze wszystkim. Moją wizje Alicji z bardzo czarowanej krainy hehe przedstawie już niebawem - musze wszystko do kupy poskładać. Powiem jedno na razie, że będzie to projekt raczej zblizowny do typowej bajki( no kolorowo hehe - jakoś tak.
blesz.no Napisano 10 Maj 2004 Autor Napisano 10 Maj 2004 HEj to znowu ja tu jest szkic jak sie podoba mu zamysł artystyczny :-)
Comodo Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 A masz moze swoją kreskę prywatną? Bo jak narazie jest japońsko.
Gość wne_chaos Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 Hmm... no całkiem nieźle :] ale... ... i tak uważam, że stać Cię na więcej !!! 3maj się mały... i rysuj jak najwięcej ;]
rowr Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 Tomur jak bys zgadl moje pierwsze skojarzonko bylo takie same,fakt za bardzo mangowe ale moze wyjdzie cos z tego fajnego.
blesz.no Napisano 23 Maj 2004 Autor Napisano 23 Maj 2004 Witam wszystkich ponownie!! No troche długo się nie odzywałem- sorka. No więc czas odrobić zaległości :]]]. Oto kolejna fotka :].
blesz.no Napisano 23 Maj 2004 Autor Napisano 23 Maj 2004 Witam ponownie! Tym razem troche barw wpuściłem do gry:]. Jak na początku kiedyś wspomniałem obrazek będzie kolorowy, no bardzo kolorowy :). Zabawa powiedzmy w koloryste hehehhe. Alicja W Krainie Czarów to książka dająca się przedstawić obrazkowo bardzo kolorowo(moja bardzo mądra myśl hehe:]). To dlatego wybrałem tą książke(bohaterke[Alicje] w scenie z kartami .). Innym powodem było to, że książka ma klimat, tam wszystko jest zakręcone!!!! :D
blesz.no Napisano 23 Maj 2004 Autor Napisano 23 Maj 2004 Witam ponownie, to znowu ja:]. A oto bardziej już zaawansowany mój obrazek. Kolorowo jest zdrowo!!! :D
Rekomendowane odpowiedzi