blesz.no Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Yo wszystkim! Nom pierwszy raz startuje w bitwie no to jestem troche zamotany, jak co ze wszystkim. Moją wizje Alicji z bardzo czarowanej krainy hehe przedstawie już niebawem - musze wszystko do kupy poskładać. Powiem jedno na razie, że będzie to projekt raczej zblizowny do typowej bajki( no kolorowo hehe - jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blesz.no Napisano 10 Maj 2004 Autor Share Napisano 10 Maj 2004 HEj to znowu ja tu jest szkic jak sie podoba mu zamysł artystyczny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 zdeczka ubogo na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comodo Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 A masz moze swoją kreskę prywatną? Bo jak narazie jest japońsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Czarodziejka z ksieżyca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wne_chaos Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Hmm... no całkiem nieźle :] ale... ... i tak uważam, że stać Cię na więcej !!! 3maj się mały... i rysuj jak najwięcej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Tomur jak bys zgadl moje pierwsze skojarzonko bylo takie same,fakt za bardzo mangowe ale moze wyjdzie cos z tego fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blesz.no Napisano 23 Maj 2004 Autor Share Napisano 23 Maj 2004 Witam wszystkich ponownie!! No troche długo się nie odzywałem- sorka. No więc czas odrobić zaległości :]]]. Oto kolejna fotka :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blesz.no Napisano 23 Maj 2004 Autor Share Napisano 23 Maj 2004 Witam ponownie! Tym razem troche barw wpuściłem do gry:]. Jak na początku kiedyś wspomniałem obrazek będzie kolorowy, no bardzo kolorowy :). Zabawa powiedzmy w koloryste hehehhe. Alicja W Krainie Czarów to książka dająca się przedstawić obrazkowo bardzo kolorowo(moja bardzo mądra myśl hehe:]). To dlatego wybrałem tą książke(bohaterke[Alicje] w scenie z kartami .). Innym powodem było to, że książka ma klimat, tam wszystko jest zakręcone!!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blesz.no Napisano 23 Maj 2004 Autor Share Napisano 23 Maj 2004 Witam ponownie, to znowu ja:]. A oto bardziej już zaawansowany mój obrazek. Kolorowo jest zdrowo!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Masz sobie coś z vangoga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi