indian Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 no bbandi fajnie Ci to idzie, ja na razie nie mam kompa więc prace stoją w miejscu ale od niedzieli się zacznie :) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 coś takiego na b.szybko, nie jestem zadowolony z tego no ale jest : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 (edytowane) No fajne, jeszcze dopracujesz...masz zamiar zrobić strusia jak goni 200 km/h a z góry leci kowadło 300 ton?:).pozdro Edit: Słowiak - jak dla mnie to nie widze problemu. Edytowane 20 Lipiec 2010 przez bbandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 coś w tym stylu, ale nie wiem czy się wyrobię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Hmm.Juz wczesniej chcialem zasugerowac - moze przedluzymy do konca sierpnia? albo przynajmniej 2 tygonie? ;) co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 21 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2010 Ładnie sobie poczynacie tutaj, jako że 3/4 osób jeszcze nawet nie zaczęła termin oddania prac uległ zmianie.. Nie gwarantuje że jest to ostateczny termin :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 kurde indian takie cuda robi...a ja tylko maluje.... od jutra 3d :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 28 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2010 nie spac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 i kto to mowi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 i kto to mówi, kto to mówi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 (edytowane) Witam Wrzucam gotową pracę (cwietoki free - nie moje ), zachęcam pozostałych do oddawania prac: -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- Edytowane 29 Sierpień 2010 przez bbandi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2010 o wlasnie, jakas minibitwa tu byla :P bbandi model niezly, szkoda tylko ze nie postarales sie o lepsze materialy, ale pewnie i tak bezkonkurencyjnie wygrasz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 (edytowane) SOry wielkie, ale poprawka z niemieckiego zajęła mi trochę czasu, i już się nie wyrobie :( salut. p.s w razie coś mogę odstąpić moje modele, może komuś pomogą :) Edytowane 29 Sierpień 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 No ja zdecydowanie tez odpadam, mialem w bani ze termin jest do konca wrzesnia, no nic troche pozno sie obudzilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 Rowniez musze sie poddać :( szkoda, że nie wypaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 1 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2010 koniec bitwy, wygral bbandi, gratuluje ukonczenia pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 gratuluje! dobra robota!: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Ja również gratuluję. Zniechęciłeś konkurencje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Dziękuje za miłe słowa:), pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi