Napisano 15 Lipiec 201014 l no bbandi fajnie Ci to idzie, ja na razie nie mam kompa więc prace stoją w miejscu ale od niedzieli się zacznie :) pozdro.
Napisano 20 Lipiec 201014 l No fajne, jeszcze dopracujesz...masz zamiar zrobić strusia jak goni 200 km/h a z góry leci kowadło 300 ton?:).pozdro Edit: Słowiak - jak dla mnie to nie widze problemu. Edytowane 20 Lipiec 201014 l przez bbandi
Napisano 20 Lipiec 201014 l Hmm.Juz wczesniej chcialem zasugerowac - moze przedluzymy do konca sierpnia? albo przynajmniej 2 tygonie? ;) co wy na to ?
Napisano 21 Lipiec 201014 l Autor Ładnie sobie poczynacie tutaj, jako że 3/4 osób jeszcze nawet nie zaczęła termin oddania prac uległ zmianie.. Nie gwarantuje że jest to ostateczny termin :P
Napisano 29 Sierpień 201014 l Witam Wrzucam gotową pracę (cwietoki free - nie moje ), zachęcam pozostałych do oddawania prac: -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- Edytowane 29 Sierpień 201014 l przez bbandi
Napisano 29 Sierpień 201014 l Autor o wlasnie, jakas minibitwa tu byla :P bbandi model niezly, szkoda tylko ze nie postarales sie o lepsze materialy, ale pewnie i tak bezkonkurencyjnie wygrasz :D
Napisano 29 Sierpień 201014 l SOry wielkie, ale poprawka z niemieckiego zajęła mi trochę czasu, i już się nie wyrobie :( salut. p.s w razie coś mogę odstąpić moje modele, może komuś pomogą :) Edytowane 29 Sierpień 201014 l przez indian
Napisano 29 Sierpień 201014 l No ja zdecydowanie tez odpadam, mialem w bani ze termin jest do konca wrzesnia, no nic troche pozno sie obudzilem.