Joel Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 (edytowane) To by było na tyle, na tyle, na ile umiem. Jeśli chcecie wyższej rozdzielczości, to krzyczeć. No to ja tak nieśmiało też zacznę... Edytowane 30 Czerwiec 2010 przez Joel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 5 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Dalej i koniki robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 5 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Na dziś koniec zabawy, jutro też jest dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 zapowiada się super:) powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Taki rysunek nałożę na cały szkic gwoli ogarnięcia tego bałaganu, będzie to punkt startowy do pracy przy właściwej ilustracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 12 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Rozważam także bardziej popularny wariant... no i przesiadłem się do paintera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszolinda Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 A dlaczego nie zostaniesz przy tym rycerzu z pierwszej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Wiesz Myszolinda, jakoś tak zachciało mi się husarii ;p. Podczas twórczości jak mi coś strzeli do głowy, to się zaprę i nic mnie nie zmusi do powrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 a szkoda, bo post nr3 mial powera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Wiesz DaRoZ, od tego czasu pokazuję wam jedynie ciasny skrawek tego nad czym pracuję w całości ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 Może jednak spróbuj podkolorować szkic? Bo w tej ostatniej wrzucie praca wyraźnie straciła lekkość.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 26 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2010 Wrzucam dalszy etap pracy, niewiele zrobiłem, ale wróciłem do poprzedniej koncepcji. Ciemno się od gradientu porobiło, bo chciałem wszystko ujednolicić, ale rozjaśnienie to nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 drugi plan przemysl kompozycyjnie i bedzie mega wypas a'la hollywood. teraz marnujesz scenę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 28 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Zmieniłem kadr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 28 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Powolutku zaczynam topić się w kolorze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 mi perspektywa drogi nie siedzi, ale jak sie zgadza to milcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Powiem ci szczerze, że sam nie wiem ;p. Jak wyskoczy jeszcze kilku kozaków i mi to zaanonsuję to potraktuję to jako wyraźny rozkaz poprawienia jej. ;) Dzięki za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasior Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Rozrysowałem sobie pare potencjalnych zbiegów i perspektywa tej drogi wydaje się być całkiem ok... Mnie osobiście boli to że linia horyzontu jest dziwnie umiejscowiona...nie jest to perspektywa człowieka idącego pieszo, ani jadącego na koniu...droga wskazuje że jest to coś pośrodku...przy czym to na pewno nie jest jakimś większym błędem...to takie moje imo ;) Ten obrazek jest tak cwanie "zbudowany" że tak na prawdę nie ma elementu, dzięki któremu moglibyśmy dokładnie określić zbiegi...wszystko widać czołowo... Dla tego wydaje mi się że sama ta droga nie ma większego znaczenia jeśli chodzi o perspektywę...to znaczy ma, ale to własnie ona wyznacza nam linie horyzontu, która tak czy siak jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Ten obrazek jest tak cwanie "zbudowany" że tak na prawdę nie ma elementu, dzięki któremu moglibyśmy dokładnie określić zbiegi... Hehehehe xD Dzięki Tasior, ulżyło mi jeśli jest ok, tak naprawdę, to robiłem tą drogę pi razy drzwi, a jeśli chodzi o horyzont, to sam nieraz zastanawiam się jak powinienem go ustawić. Tak jakoś wypadło. Dobra, drugi wariant kolorystyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Apdejt w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi