SzakalSzaleniec Napisano 7 Czerwiec 2010 Napisano 7 Czerwiec 2010 Ostatnio mialem okazje troche pobawic sie z RealFlow i taka "dziwna" pracka mi wyszla :). Jako ze nie jest to pracka w kotrej najwazniejsza jest siatka, to prosilbym o wszelakie odczucia z nia zwiazane :). Rowniez bym w razie mozliwosci prosil o jakies podpowiedzi odnosnie photosklepu i jak sobie pomoc z nim w lewym gornym rogu zdjecia kotre nie do konca do mnie przemawia :/ Sam render zrobiony w Mentalu z uzyciem IBL i zabawa swiatlami. Pozdrawiam
SzakalSzaleniec Napisano 7 Czerwiec 2010 Autor Napisano 7 Czerwiec 2010 Milosz3ds - > Milo mi - aczkolwiek nie do konca rozumiem co w tym takiego fajnego :P Chyba ze to byl sarkazm ktorego nie zalapalem :P
aduko Napisano 7 Czerwiec 2010 Napisano 7 Czerwiec 2010 To fajnego w tym, że krzyczącą twarz widać ;)
SzakalSzaleniec Napisano 7 Czerwiec 2010 Autor Napisano 7 Czerwiec 2010 wow :P Teraz dopiero zwrocilem na to uwage :D Moze jak sprzet mi pozwoli to sie pobawie w takim razie zeby ta twarz jeszcze bardziej uwypuklic :)
Miłosz3ds Napisano 7 Czerwiec 2010 Napisano 7 Czerwiec 2010 Zwróć uwagę, że jest tam nie tylko ta jedna twarz, są inne buzie, bardziej takie kreskówkowe, komiksowe. Tym się zajmij w tej pracy, bo to chyba ciekawsze:P
Im@ginner Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 konkrecik. Masz jakieś dziwne załamania tekstury na brzegach, robi się pikseloza (np górny brzeg). Co do photoshopa na lewy górny róg, mógłbyś dorobić więcej czerwieni gradientem i maską, gradient dobrać tak żeby wyszedl z tego taki metalik jak masz niżej. Twarze to fajny bajer, takie "if you see it, you will shit bricks". Może być tak że cały obrazek jakaś abstrakcja i w jednym miejscu jakaś scenka z twarzami.
SzakalSzaleniec Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Napisano 9 Czerwiec 2010 Dziekowac za komentarze i propozycje. Jak tylko czas i sprzet pozwoli to kontynuuje prace z twarzami:)
Rekomendowane odpowiedzi