Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ostatnio mialem okazje troche pobawic sie z RealFlow i taka "dziwna" pracka mi wyszla :). Jako ze nie jest to pracka w kotrej najwazniejsza jest siatka, to prosilbym o wszelakie odczucia z nia zwiazane :). Rowniez bym w razie mozliwosci prosil o jakies podpowiedzi odnosnie photosklepu i jak sobie pomoc z nim w lewym gornym rogu zdjecia kotre nie do konca do mnie przemawia :/

testrender3.png

Sam render zrobiony w Mentalu z uzyciem IBL i zabawa swiatlami.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

wow :P Teraz dopiero zwrocilem na to uwage :D Moze jak sprzet mi pozwoli to sie pobawie w takim razie zeby ta twarz jeszcze bardziej uwypuklic :)

Napisano

Zwróć uwagę, że jest tam nie tylko ta jedna twarz, są inne buzie, bardziej takie kreskówkowe, komiksowe. Tym się zajmij w tej pracy, bo to chyba ciekawsze:P

Napisano

konkrecik.

Masz jakieś dziwne załamania tekstury na brzegach, robi się pikseloza (np górny brzeg).

Co do photoshopa na lewy górny róg, mógłbyś dorobić więcej czerwieni gradientem i maską, gradient dobrać tak żeby wyszedl z tego taki metalik jak masz niżej.

Twarze to fajny bajer, takie "if you see it, you will shit bricks". Może być tak że cały obrazek jakaś abstrakcja i w jednym miejscu jakaś scenka z twarzami.