indian Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 jedno zastrzeżenie, po co światełka są zapalone w dzień ? poza tym świetne renderki, jestem pod ogromnym wrażeniem że trzaskasz takie praco po kilku miesiącach działalności w 3ds... salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 Łazienka najlepiej, chociaż trochę się w oczach pitoli od wzoru płytek. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 12 Marzec 2011 Share Napisano 12 Marzec 2011 jedno zastrzeżenie, po co światełka są zapalone w dzień ? Z pewnością po to, żeby doświetlić scenę a przede wszystkim takie rozwiązanie nadaje zróżnicowanie temp. świateł w scenie co ma wpływ na głębie obrazka. Ja uważam, że 1'szy render baaaardzo ładny, ale jedna rzecz mnie gryzie. Ten wymuszony efekt glare'y, który na białych ścianach aż tak by się nie obnażył. Poza tym świetnie, gratuluję. Chciałbym się dowiedzieć ile w tym post procesu, jeżeli możesz udostępnij stille prosto z maxa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudavka Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 Siemka! Wrzucam coś nowego, do 'pochwalenia się' ;) To już jest skończona praca- i klient zadowolony. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi