mkk3a Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 witam w ramach cwiczen postanowiłem stworzyć kilka przedmiotów z mojego najblizszego otoczenia. model samolotu stoi u mnie na biurku, kubki są z kuchni, dvd moje, stolik w pokoju dziennym itd. :)
MareG Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 kompozycja raczej niebardzo - jakby nie patrzec wychodzi balagan. To duzo roznych przedmiotow z czego zaden nie ma nic wspolnego z innym :) Dlatego trudno to powiazac jakos \"nie-balaganiarsko\". Ale zobayczymy co Ci z tego wyjdzie. pozdro
rdo Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 więcej przestrzeni i jakoś to zakomponuj sensownie..... // model samolotu mi sie poodoba.....
mkk3a Napisano 11 Maj 2004 Autor Napisano 11 Maj 2004 na samym początku miał byc sam samolot, tylko to było jakos tak głupio - w gruncie rzeczy ten samolot jest w miare prosty. rozejrzałem sie jeszcze nieco po biurku i zobaczyłem kubek z herbatą - no to tez postanowiłem dodać. i tak jakoś się rozrosła scena. moze jakies obiekty po prostu usunąc? co radzicie?
kulexy Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 co to za kolumienka po prawej stronie?? raczej nie pasuje..
zipper Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 to raczej nie kolumna ... tylko noga od fikusnego szklanego stolika ... pozdro
honzik Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 hmmm ogólnie to średnio ciekawe jak na razie - mam nadzieje ze z czasem scenka nabierze wyglądu (ładu i składu :-)) - - jak na razie to plastelina ;-P
mkk3a Napisano 16 Maj 2004 Autor Napisano 16 Maj 2004 dość duży update przede wszystkim są juz teraz teksturki, na razie widze kilka rzeczy do poprawki ale nie miałem za bardzo czasu. mianowicie: zmiana tekstury żóltego kubka, poprawię wnętrze kubka czerwonego; zrobię dokładną teksturę na samolot (ta aktualna to prowizorka); jeszcze pokombinuję nieco z plytą DVD ponadto jeszcze mam zamiar nieco zmienić oświetlenie
kulexy Napisano 16 Maj 2004 Napisano 16 Maj 2004 ten kubek nescafe wyglada jkby byl recznie malowany...
MareG Napisano 16 Maj 2004 Napisano 16 Maj 2004 czy te kubki, podstawki i samolot beda tak wisialy w powietrzu?
kx Napisano 16 Maj 2004 Napisano 16 Maj 2004 wow, hehe faktycznie... latajace kubki, samolot to tam jeszcze nie dziwne :P
MareG Napisano 16 Maj 2004 Napisano 16 Maj 2004 haha no i teraz mnie olsnilo - juz wiem o co tu chodzi - ta stopa w PD to noga stolu ze sklana tafla blatu - na ktorej stoja te kubki i samolot ;D Kurde ale wez to jakos pozadnie zakomponuj bo tak to mylące jest strasznie! pozdro
Gość User190 Napisano 16 Maj 2004 Napisano 16 Maj 2004 Modele może nie najgorsze, ale tak jakoś nie za pięknie Ci to wyszło!! :/ Zgadzam sie z Markiem - popracuj nad kompozycja!
mkk3a Napisano 17 Maj 2004 Autor Napisano 17 Maj 2004 heh, co do tego stołu (konkretnie blatu) to zwiększe nieco reflect i zmniejsze przezroczystość i może jakąś delikatną teksturkę dodam. a co do kompozycji, to tylko na razie słyszałem aby ją poprawić - a może jakieś dokładniejsze propozycje???
Falcrum Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 Do tego wszystkiego jeszcze bez AA strasznie to wygląda...:( Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi