Docent Napisano 13 Czerwiec 2010 Napisano 13 Czerwiec 2010 (edytowane) Witam. Przedstawiam autko, Mazda 323f model BA. Jest to pierwszy projekt który zrealizowałem od x-lat. Przez długi okres czasu nie miałem styczności z żadnym softem od 3d. Powiem szczerze, że średnio jestem z niego zadowolony, no ale cóż... mam nadzieje, że z czasem nabiorę skilla :) Jestem przygotowany na krytykę (bo co tu zachwalać :/ ) Ok, jest z tablicą :) 3Ds Max + Mental Ray + Photoshop Edytowane 13 Czerwiec 2010 przez Docent
FF Napisano 13 Czerwiec 2010 Napisano 13 Czerwiec 2010 cenzura rejestracji na renderze to jednak nie jest najlepszy pomysł
MaGuu Napisano 13 Czerwiec 2010 Napisano 13 Czerwiec 2010 najpiękniejszy samochód świata!...długo czekałem na jego obecność na forum... niestety, moim zdaniem całość się nie broni. model daleki od rzeczywistości, render bez charakteru i w zaszumionym studio... za wcześnie na finished
lukasjogabonito Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 najpiękniejszy samochód świata!... :D osobiście wolę 323C :D Co do modelu to rzeczywiście odbiega od oryginału...
Docent Napisano 14 Czerwiec 2010 Autor Napisano 14 Czerwiec 2010 Co do modelu to rzeczywiście odbiega od oryginału... blueprinty, niestety. Następny model jaki popełnię w przyszłości będzie ze zdjęć i bez byków jakie są w tym. Człowiek uczy się na błędach. Niestety czas mnie gonił, dziś mijał termin oddania projektu na uczelni a do tego musiałem jeszcze napisać pracę inż i to wszystko w 35 dni ;/
dac77 Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 Co do renderu to straszny szum.... w postpro? Nie wiem czy to modeling czy oryginał taki - nie znam samochodu - ale strasznie brzydkie kształty - syrena o niebo ładniejsza.
bbandi Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 Jak dla mnie ładniejszy od syreny jest pojazd flinstonów, a ta mazdeczka jest faktycznie piękna, ale w Twoim wykonaniu średnio mi się podoba, widać pośpiech w tworzeniu bryły mam nadzieję że do kolejnej pracy się bardziej przyłożysz.pozdro
dac77 Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 Poznałem właśnie samochód w googlach i nadal mi się nie podoba. Jednak bandi ma rację co do złego wykonania. Brak krągłości. Poza Refkami plany były?
lukasjogabonito Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 W necie nie ma porządnych blueprintów do tego modelu jeśli się dobrze orientuję... nie znam samochodu Poznałem właśnie samochód w googlach i nadal mi się nie podoba. dac77 nie chcę zgadywać ile masz lat i gdzie się chowałeś.... ;)
dac77 Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 W necie nie ma porządnych blueprintów do tego modelu jeśli się dobrze orientuję... dac77 nie chcę zgadywać ile masz lat i gdzie się chowałeś.... ;) Pod czterdziestke. Na wsi.
latos Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 Mi się zdaje ,żę model jest krzywy na dachu przy drzwiach wygląda jak by tam zapadał się do środka.
Rekomendowane odpowiedzi