Napisano 13 Czerwiec 201014 l Witam. Przedstawiam autko, Mazda 323f model BA. Jest to pierwszy projekt który zrealizowałem od x-lat. Przez długi okres czasu nie miałem styczności z żadnym softem od 3d. Powiem szczerze, że średnio jestem z niego zadowolony, no ale cóż... mam nadzieje, że z czasem nabiorę skilla :) Jestem przygotowany na krytykę (bo co tu zachwalać :/ ) Ok, jest z tablicą :) 3Ds Max + Mental Ray + Photoshop Edytowane 13 Czerwiec 201014 l przez Docent
Napisano 13 Czerwiec 201014 l najpiękniejszy samochód świata!...długo czekałem na jego obecność na forum... niestety, moim zdaniem całość się nie broni. model daleki od rzeczywistości, render bez charakteru i w zaszumionym studio... za wcześnie na finished
Napisano 14 Czerwiec 201014 l najpiękniejszy samochód świata!... :D osobiście wolę 323C :D Co do modelu to rzeczywiście odbiega od oryginału...
Napisano 14 Czerwiec 201014 l Autor Co do modelu to rzeczywiście odbiega od oryginału... blueprinty, niestety. Następny model jaki popełnię w przyszłości będzie ze zdjęć i bez byków jakie są w tym. Człowiek uczy się na błędach. Niestety czas mnie gonił, dziś mijał termin oddania projektu na uczelni a do tego musiałem jeszcze napisać pracę inż i to wszystko w 35 dni ;/
Napisano 14 Czerwiec 201014 l Co do renderu to straszny szum.... w postpro? Nie wiem czy to modeling czy oryginał taki - nie znam samochodu - ale strasznie brzydkie kształty - syrena o niebo ładniejsza.
Napisano 14 Czerwiec 201014 l Jak dla mnie ładniejszy od syreny jest pojazd flinstonów, a ta mazdeczka jest faktycznie piękna, ale w Twoim wykonaniu średnio mi się podoba, widać pośpiech w tworzeniu bryły mam nadzieję że do kolejnej pracy się bardziej przyłożysz.pozdro
Napisano 14 Czerwiec 201014 l Poznałem właśnie samochód w googlach i nadal mi się nie podoba. Jednak bandi ma rację co do złego wykonania. Brak krągłości. Poza Refkami plany były?
Napisano 14 Czerwiec 201014 l W necie nie ma porządnych blueprintów do tego modelu jeśli się dobrze orientuję... nie znam samochodu Poznałem właśnie samochód w googlach i nadal mi się nie podoba. dac77 nie chcę zgadywać ile masz lat i gdzie się chowałeś.... ;)
Napisano 14 Czerwiec 201014 l W necie nie ma porządnych blueprintów do tego modelu jeśli się dobrze orientuję... dac77 nie chcę zgadywać ile masz lat i gdzie się chowałeś.... ;) Pod czterdziestke. Na wsi.
Napisano 15 Czerwiec 201014 l Mi się zdaje ,żę model jest krzywy na dachu przy drzwiach wygląda jak by tam zapadał się do środka.