Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam.

Przedstawiam autko, Mazda 323f model BA. Jest to pierwszy projekt który zrealizowałem od x-lat. Przez długi okres czasu nie miałem styczności z żadnym softem od 3d. Powiem szczerze, że średnio jestem z niego zadowolony, no ale cóż... mam nadzieje, że z czasem nabiorę skilla :)

Jestem przygotowany na krytykę (bo co tu zachwalać :/ )

Ok, jest z tablicą :)

3Ds Max + Mental Ray + Photoshop

dc422034d012dd7a323159865b3a7c8d.jpg

Edytowane przez Docent
  • Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

najpiękniejszy samochód świata!...długo czekałem na jego obecność na forum...

niestety, moim zdaniem całość się nie broni. model daleki od rzeczywistości, render bez charakteru i w zaszumionym studio... za wcześnie na finished

Napisano
Co do modelu to rzeczywiście odbiega od oryginału...

blueprinty, niestety.

Następny model jaki popełnię w przyszłości będzie ze zdjęć i bez byków jakie są w tym.

Człowiek uczy się na błędach.

Niestety czas mnie gonił, dziś mijał termin oddania projektu na uczelni a do tego musiałem jeszcze napisać pracę inż i to wszystko w 35 dni ;/

Napisano

Co do renderu to straszny szum.... w postpro? Nie wiem czy to modeling czy oryginał taki - nie znam samochodu - ale strasznie brzydkie kształty - syrena o niebo ładniejsza.

Napisano

Jak dla mnie ładniejszy od syreny jest pojazd flinstonów, a ta mazdeczka jest faktycznie piękna, ale w Twoim wykonaniu średnio mi się podoba, widać pośpiech w tworzeniu bryły mam nadzieję że do kolejnej pracy się bardziej przyłożysz.pozdro

Napisano

Poznałem właśnie samochód w googlach i nadal mi się nie podoba. Jednak bandi ma rację co do złego wykonania. Brak krągłości. Poza Refkami plany były?

Napisano

W necie nie ma porządnych blueprintów do tego modelu jeśli się dobrze orientuję...

nie znam samochodu

Poznałem właśnie samochód w googlach i nadal mi się nie podoba.

dac77 nie chcę zgadywać ile masz lat i gdzie się chowałeś.... ;)

Napisano
W necie nie ma porządnych blueprintów do tego modelu jeśli się dobrze orientuję...

dac77 nie chcę zgadywać ile masz lat i gdzie się chowałeś.... ;)

Pod czterdziestke. Na wsi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności