nonejm Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 Bry ;] taką wizke właśnie skończyłem, tworzona w maxie+vray i troche photoshopa. Konstruktywne uwagi mile widziane, coby na przyszlosc lepsze robic:)
dac77 Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 Tylko czy to jest napewno 3D czy może 2D? Technicznie -. Klimatycznie +. I tytuł! Czy chodzi o beech party czy bitch party?
polka dot Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 chodzi o bicz party. jest mentos jest malina
graqu Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 Fajne ale tu chyba więcej photoshopa niż 3d jest :) mają tam jakiś swój urok. ale ten tytuł mnie najbardziej pokusił tu wejśĆ :)
!Ewert Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 Uzyskałeś klimat a w tym przypadku to najważniejsze. Choć technicznie można by zrobić dużo lepiej 3d jak i 2d to praca prezentuje się całkiem spoko.
bbandi Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 Przyznam że monterem jesteś niezłym:), dawno nie widziałem tak ciekawie wykorzystanych narzędzi postpro, działaj dalej świat relklamy czeka.
nonejm Napisano 15 Czerwiec 2010 Autor Napisano 15 Czerwiec 2010 W sumie to jest bardzo prosty model, namiot pare flag i puf. Postprodukcja to tylko ludki dodane i niebo , reszta to 3d. Wlasnie sie zastanawiam w jaki sposob, jakimi narzedziami, co pododawac, jak renderowac itp zeby fajniej takie rendery wygladaly. jakies wskazowki?:)
Neb Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 Klimacik faktycznie jest, światło ładnie upilnowane. Jeśli chcesz podnieść poziom to skup się przede wszystkim na shaderach. Uzyskałbyś dużo lepsze rendery z dopracowanymi materiałami. Fresnel, fresnel i jeszcze raz fresnel. Tutaj praktycznie chyba nie ma fresnela. Tubusy Mentosa oraz flagi pod każdym kątem patrzenia są takie same, karoseria samochodu również do poprawy ( uważaj na elementy, które dajesz w pierwszym planie bo one najszybciej zdradzą Twoje błędy ). Wylicz sobie również kanał Z i "pchnij" dalsze plany w perspektywę powietrzną w posprodukcji. Jest dobrze, może być dużo lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi