Mortom Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Witam mam dla was co dziwnego! a mnianowicie obróbke zdjęcia dziewczyny! nie widzałem zbyt dużo montaży na forum, więc postanowiłem coś wyskrobać. Jakpewnie widzicie to żadna masakra. jezd to drobniutki retusz + wizja artystyczna(moja wizja żecz jasna jak by sie ktoś pytał) no i około 4 godziny roboty non stop! no i macie wyszło mi cuś takiego. Powiedżcie czy ten motaż ma jakąś przyszłoś czy przynajmniej klimat łapiecie??
Mortom Napisano 13 Maj 2004 Autor Napisano 13 Maj 2004 PLEACE jakiekolwiek wypowiedzi mile widzane. Naprawde :)
leander Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Pierwsze wrazenie mile, ale myslalem, ze to malowane cale :) Kurtka nie pasuje, moglbys jeszcze jakas szate rzucic. Troche to monochromatyczne, przydalyby sie elementy przelamujace ta monotonnie, moze barwniejsze diamenty? A jak robiles wlosy? Shag Hair? Nalozenie nie jest chyba idealne z ksztaltem glowy.
Kinia Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 hmm dwie rzeczy do siebie nie pasuja : kurtka do klejnociku na głowie badz klejnocik do kurtki :/ no i ja osobiscie probowałabym cos z długimi czarnymi włosami :) aha kształt głowy nawala
Mortom Napisano 14 Maj 2004 Autor Napisano 14 Maj 2004 leander włosy to ja myszkom malowałem !! dlatego tyle czsu spędziłem na tym wszystkim! więcej kombinscji niż pracy. A co do pracy to jeszcze jej nieskączyłem i zmieżam zastosować się do waszych wskazówek :) dzięki ludziska narka. Na gazie wszystkim!!
Mortom Napisano 14 Maj 2004 Autor Napisano 14 Maj 2004 trochu popoprawiałem te tragiczną głowe bo naprawde jak dzisa siadłem to aż mi włosy na tyłku staneły demba, jak ja mogłem takie jajo zrobić! Tera bede pracował nad siakims ubrankiem dla tej laski. I mam nadzieje że nieprzefulowałem tych klejnocików na głowie. Napiszcie co o tym sądzicie!
conraderro Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 Mógłbym się przyczepić, ale nie przyczepię się. Czekam na finał tego \"dzieła\" ;)
kolegaalek Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Ty specjalnie tyle tych byków walisz, czy tak dla jaj?
kolegaalek Napisano 12 Czerwiec 2004 Napisano 12 Czerwiec 2004 Moim zdaniem, to całkiem niezły pomysł. Uważam, że dobrz by było gdyby więcej osób umieściło jakieś tam swoje fotomonaże.
kolegaalek Napisano 23 Czerwiec 2004 Napisano 23 Czerwiec 2004 No i co? nikt się nie podnicił, możnaby było zrobic watek z fotomontażami, czyż nie?
rowr Napisano 23 Czerwiec 2004 Napisano 23 Czerwiec 2004 tylko u mnie nic nie widac czy reszta tez tak ma?
MasSs Napisano 23 Czerwiec 2004 Napisano 23 Czerwiec 2004 nic niewidac przesli prace jescze raz mze to cos pomoze ...
Mortom Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Napisano 24 Czerwiec 2004 dla tych co niewidzeli NE CHŁOPAKI!! :) A co do pomysłu z odzielnym wątkiem dla montarzystów wkącu to też sztuka!! co nie!! A co do moich błedów to zmyślnie i niezmyślnie czasami bo tak chce a czasami bo mam DYSORTOGRAFIE!! Narazicho!!
Mortom Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Napisano 24 Czerwiec 2004 Sorki moja wypowidz odnisnie odzielnego watku dla montarzystów nie moa sensu wiec ja trochu sprostuje!! To good idea DUDE może to wypalić czemu nie ja chętnie bym zobaczył mistrzów w akcji
MasSs Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 a orginal....te diamenty chyba niepotrzebne...
rowr Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 he lekka rozbierznosc klimatow fajnie wyglada ale jak by dwie rozne prace w jednej(tak jak wyzej klejnoty i kurtka nie pasuja) [Wyedytowany dnia 24-6-2004 > rowr]
hokusai Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 tym razem to ja nic nie widze, ani zalacznika, ani obrazka. grrrr...
hokusai Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 tym razem to ja nic nie widze, ani zalacznika, ani obrazka. grrrr...
Rekomendowane odpowiedzi