adek Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Here you can post comments about this tutorial. Mapping using reactor Cloth ... http://www.max3d.pl/art-other/video-tutorial.php To play this tutorial you need CamtasiaPlayer. You can download it from video-tutorial page.
Cichy Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Naprawde niezły trick, gratuluje pomysłowości. P.S. Ja otworzyłem za pomocą zwykłego WMP z zainstalowanym ACE Mega Codec Pack
Gotham Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Nie wymyśliłem go sam, wywodzi się od gości z Discreeta/UBI Software (zamysł został mi przekazany słownie), pokombinowałem i dobrze się sprawdza.
kozioo Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Ciekawy pomysł:) Tylko zastanawiam się jak taka metode sprawdza się przy modelach o bardziej skomplikowanych kształtach - wydaje mi się że nie za dobrze:/ Ale do mapowania torsu w sam raz:)
Gotham Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Używam na co dzień. Trzeba troszkę potrenować (i ciąć z głową ;) ) i radzi sobie bardzo dobrze nawet z bardzo przedziwnymi kształtami. Tylko też uwaga... Tam gdzie standardowe metody dobrze sobie radzą nie wciskać na siłę reactora ;).
Krzysiek Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 Naprawde switny trik, bardzo ulatwia zycie. Super ze go nagrales i pokazales, dzieki! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi