Napisano 13 Maj 200420 l Here you can post comments about this tutorial. Mapping using reactor Cloth ... http://www.max3d.pl/art-other/video-tutorial.php To play this tutorial you need CamtasiaPlayer. You can download it from video-tutorial page.
Napisano 13 Maj 200420 l Naprawde niezły trick, gratuluje pomysłowości. P.S. Ja otworzyłem za pomocą zwykłego WMP z zainstalowanym ACE Mega Codec Pack
Napisano 13 Maj 200420 l Nie wymyśliłem go sam, wywodzi się od gości z Discreeta/UBI Software (zamysł został mi przekazany słownie), pokombinowałem i dobrze się sprawdza.
Napisano 13 Maj 200420 l Ciekawy pomysł:) Tylko zastanawiam się jak taka metode sprawdza się przy modelach o bardziej skomplikowanych kształtach - wydaje mi się że nie za dobrze:/ Ale do mapowania torsu w sam raz:)
Napisano 13 Maj 200420 l Używam na co dzień. Trzeba troszkę potrenować (i ciąć z głową ;) ) i radzi sobie bardzo dobrze nawet z bardzo przedziwnymi kształtami. Tylko też uwaga... Tam gdzie standardowe metody dobrze sobie radzą nie wciskać na siłę reactora ;).
Napisano 15 Maj 200420 l Naprawde switny trik, bardzo ulatwia zycie. Super ze go nagrales i pokazales, dzieki! Pozdrawiam