mirekbini Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 Chciałbym kupić 3ds max 2010 z vray'em, najlepiej w Krakowie. Bardzo proszę o info gdzie w Krakowie mogę kupić taki program.Nie chodzi o pirata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 chciałbym kupić 3ds max 2010 z vray'em (...). Nie chodzi o pirata :) : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 nie ma to jak u nas w Polsce.. http://www.procad.pl zresztą w dziale Kontakt na witrynie Procadu jest pobliskie Katowice Katowice 40-013 Katowice ul. Staromiejska 7 TEL 32 445 00 10 FAX 32 251 02 96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 procad nie jest tani, można lepsze oferty znaleźć. np. http://www.aecdesign.pl/ , tu ostatnio dostałem ofertę dużo lepszą niż w p. , nie ja jeden zresztą. jak to zbytnia reklama to mówcie, wywalę. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
troglodyta Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 Sory, że wtargnę w temat , ale mam pytanie z tej samej beczki. Czy wiecie jak wygląda zamówienie przez neta z oficjalnej strony Autodeska ? Bo przy zamówieniu u źródła nie płacimy pośrednikom i wychodzi dużo taniej. Czy ktoś kupował i czy mam racje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 troglodyta jak doliczysz podatki to juz ci tak nie wyjdzie tanio, zanim pudelko minie nasza granice trafi jeszcze do urzedu celnego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aduko Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 A autodesk przypadkiem nie prowadzi polityki, że tylko u przedstawicieli? No i jak już ktoś wcześniej wspominał 2010 nie kupisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
troglodyta Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 (edytowane) A jak to będzie wyglądać ? Dostane zawiadomienie, że w urzędzie celnym jest przesyłka i mogę ją odebrać po zapłacie cła ? Czyli koszt Maxa to cena producenta + przesyłka + cło, ale czy to i tak taniej nie wyjdzie niż w sklepie ? I co z opcją niefizycznej przesyłki, kiedy ściągnę zakupiony program z serwera Autodesku ? Kiedy cło zostanie wliczone , jeśli w ogóle ? aduko - ale kupie 2011 : ). Na oficjalnej stronie jest kreator zakupu programu , więc chyba się da. Edytowane 8 Lipiec 2010 przez troglodyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_presidente Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 Nikt Ci tego nie zarejestruje i aktywuje. Numer seryjny jest na USA, w Europie najwyżej crack. Tak to jest zorganizowane. Nie ma co kombinować, warto kupić tam gdzie oprócz ceny dają coś jeszcze- dobre wsparcie techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
troglodyta Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 Nie rozumiem, przecież nic szemranego w tym o czym pisze nie ma. Na oficjalnej stronie Autodeska jest kreator , krok po kroku kupowanie produktu gdzie zaznaczam opcję, albo wysyłki fizycznego nośnika z programem do Polski, albo pobrania programu przez neta. W osobnym mailu dostaję kod aktywacyjny i gitara. Czemu mieli by mi tego nie aktywować ? Zastanawiam się jedynie nad kwestią celną. Jak jest logiczne, że za przesyłkę fizyczną, która przekracza granice płacę cło tak już nie jest oczywiste płacenie cła za coś co zassam przez sieć - bo niby jak albo w którym momencie transakcji ? Na pewno jest to jakoś rozwiązane tylko staram się dowiedzieć jak : ) Co do wsparcia technicznego , to wszędzie tam gdzie pracowałem nigdy nie korzystaliśmy, nawet nie wiem co takie wsparcie daje. Pomoc przy instalacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_presidente Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 (edytowane) With the exception of Training tools, all products and services on this site are licensed only for customers within the US, US territories, and Canada. These products and services cannot be purchased outside of these regions. + zapisek w umowie którą akceptujesz w trakcie instalacji 3.2.9 Use Outside of Territory. You may not Access the Software or User Documentation outside of the Territory. Edytowane 9 Lipiec 2010 przez el_presidente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 no wlasnie, a na koncu wizarda zakupowego miales wybor Poland? bo ja widze tylko US i Canda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
troglodyta Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 Macie racje : ( Nie doczytałem, a zmyliło mnie, że jest wybór opcji wysyłki programu do różnych krajów. W takim razie zostają pośrednicy w Polsce. Różnica w zakupie w USa a u nas wynosi koło 4 tyś - sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi