NO*NAME Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 No właśnie jak zrobić oponę z felgą wypasioną w 3DSMAXIE ale nie taką jak wtych zasranych tutorialach :( Pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs139/opona.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Zrób ją swoim, wypasionym, niezasranym sposobem. Większość tutków (jeśli nie wszystkie) dotyczących opon jest naprawde dobra. Nie wiem, czemu Ci nie pasują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 A co ci nie pasuje w tych toturialach, że tak mięchem rzucasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NO*NAME Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 Te tutoriale są dla mnie nie zrozumiałe :(. Myślałem, że na tym forum pomagacie a nie mieszacie ludzi z błotem. No nic dzienks guys :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 A angielski znasz? http://www.danielbuck.net/tire_tut/tiretut.htm wg mnie ten jest najlepszy i prosty, no chyba, że nie znasz angielskiego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S3Mi Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 napisał NO*NAME Te tutoriale są dla mnie nie zrozumiałe :(. Myślałem, że na tym forum pomagacie a nie mieszacie ludzi z błotem. No nic dzienks guys :] To że czegoś nie rozumiesz nie znaczy że jest głupie i do niczego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi