robi1906 Napisano 18 Lipiec 2010 Napisano 18 Lipiec 2010 (edytowane) samolot z Warhammera tak ,że to w przyrodzie nie istnieje,praca na cinemie 4d ,tylko odbarwienie w adobe ,a tu mały gif http://zapodaj.net/92440aecca9c.gif.html Edytowane 18 Lipiec 2010 przez robi1906
Tweester Napisano 18 Lipiec 2010 Napisano 18 Lipiec 2010 Przydałby się według mnie trochę inna scena. Lecący w powietrzu bez żadnych świateł nie przyciągnie oka.
terenas Napisano 19 Lipiec 2010 Napisano 19 Lipiec 2010 patrząc na skale pilotów to troche mały :) wg. zasad tam chyba cały squad guardsów wchodzi przecież ;). model fajny render do dopracowania napewno, popracuj nad tym jeszcze troche bo ma potencjał ! pozdrawiam
koovert Napisano 19 Lipiec 2010 Napisano 19 Lipiec 2010 Pilotów na pewno zrobiłeś za dużych, wyglądają wręcz śmiesznie w takich małych kabinach. Model bardzo ładny, co bym proponował jeszcze dopracować to wyrzutnie rakiet pod skrzydłami bo jakoś mało naturalnie wyglądają. Scena w chmurach też nie bardzo mi się podoba, widziałbym go raczej jakichś terenach pustynnych. Jak już terenas zauważył praca ma potencjał, dopracuj ją trochę i będzie git :). Pozdrawiam
XaoC Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Nie ma co narzekać bo to gifik, co można w nim zmieścić (no tak, ja wiem można krowę z cyckiem i w wszystko w 3d). Co niektórzy nie skomentują, bo uważają swoje słowa za "zbyt cenne", albo niezauważyli że ktoś komuś właśnie "w......sie do anusa' (anus to żadno przekleństwo panie władzo!) Ale pracka przyjemna, bardziej ni sie skojarzyla z Battlestar Gallactica.... Cóz wiecej.... Brawo bo GIF :)
Tweester Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Prawda podobny jest trochę do Raptora. Ale także podobny jest do Orca z CnC3. Graficy czasem po prostu nie starają się juz żeby jakiś nowy całkiem pojazd zrobić :)
robi1906 Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Napisano 30 Lipiec 2010 na razie zmniejszyłem pilotów,wzorem dla tego był model plastikowy ,dobry pomysł jest z pustynią ,chciałbym zrobić gif jakby ścigała go burza piaskowa ,ale to musi poczekać bowiem jestem teraz na etapie budowania zniszczonego miasteczka dla lecącego iła
tweety Napisano 30 Lipiec 2010 Napisano 30 Lipiec 2010 Proszę o zmianę nazwy wątku na zgodną z zasadami działu Finished Works. Inaczej wątek poleci do kosza
Rekomendowane odpowiedzi