Napisano 3 Czerwiec 200420 l No bardzo ladnie, coraz lepiej Ci idzie. Male pytanko: czy ta tylnia lampa nie powinna byc bardziej kanciasta? Wyglada to jak lza. Pozdrawiam i powodzenia!
Napisano 3 Czerwiec 200420 l hmmm troche bledow jeszcze jest do poprawy a ty juz nie wiesz co masz robic...
Napisano 4 Czerwiec 200420 l No całkiem nieżle ale tak jak pisze sayonerka to miejsce na lampy powinno byś bardziej kanciaste. Co do błędów to znalazłem dwa : 1 na samym dole z boku widąc cień 2 z przodu widać na dole kanciasty róg. Na renderze z przodu widać najlepiej o co mi chodzi
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Autor Myszaek zaznaczyles błędy a nei wime o co ci w nich chodiz :/ o tej wkleslosci nad pzrednim nakoolem to wiem. Tam jest trojkat dlatego moze tak jest Kryhas widze błędy o ktore ci chodzi. postaram sie je poprawic
Napisano 4 Czerwiec 200420 l no bez materialu ciezko jest je zobaczyc ale ja widze :) daj jakies odbicia i wszystko bedzie jasne
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Autor poweidz jakei błedy:] ja ich nie widze:> nei wime jak poprawic to nadkole z pzrodu:/ tylko z takeigo ustawienai kamery widac taka dziure
Napisano 4 Czerwiec 200420 l ehh no zaznaczylem ci juz co w nich jest to co zawsze czyli krzywo, na twoim miejscu wymodelowalbym caly tyl wraz z nadkolem bo jakos to wszystko takie powykrzywiane jest daj jakies odbicia to sie przekonasz
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Praca ogólnie dobra...nie wiem co ci poradzić bo robię w NURBS\'ach, ale musisz poprawić lampe....bo jej róg powinien być kanciaty, i tylni zderzak...jest jakiś taki...no nie taki... Wszystko idzie w dobrą stronę...i bardzo mnie to cieszy, gdyż lubię ten wóz..:)
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Autor Oki. Specjalnie na zamówienie zrobiłem scene z oświetleniem i z inna tekstura (lakierme). Ale nie będzei to render tylko krótak pokazówak (trwa 33 sekundy). Można ją ściągnać z tąd http://members.lycos.co.uk/nissan350z/nissan350z.zip Miłego wyszukiwania błędów. P.S. Jestem słaby jeżeli chodzi o aniamcje i operowanie kamerą :]
Napisano 5 Czerwiec 200420 l Autor Kto obejrzał filmik?? Dzisiaj juz bawilem sie z małym tuningiem. Zrobilem wloty powietzra na masce :D
Napisano 5 Czerwiec 200420 l osobiscie mi sie nie podobaja, pierwszy raz widze cos tak\" dziwnego\", poszukaj sobie w netcie zdjec 350\'ki z kompletnym bodykitem i sie na tym wzoruj.
Napisano 5 Czerwiec 200420 l Wyglądają jak 2 wielkie koniny z Tytanika. Teraz serio to zabardzo wystają co wygląda okropnie. Pomysł jest nawet fajny :]
Napisano 5 Czerwiec 200420 l Autor Sugerowałem siętą fotka :] http://www.student.io.tudelft.nl/io1093622/wallpaperz/350z_veilside3_9.jpg
Napisano 5 Czerwiec 200420 l Autor Bawiłęm sie troche z felgami. Troche przesadziłem chyba :] Cały reneder ma tearz okolo 400 000 polygonów :] Flegi oczywiście zrobie nowe. Lepiej nic nie mówcie :]
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Autor Jak ja tu dawno nic nie pisałem ;p pzres ten okres co mnie nie było miałem tylko chwilke czasu na zrobienie nowej felgi. Powiedzcie co o neij mysliscie :>
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Heybo.. u mnie już 240 postów i zbliżam się do 1/3 bryki. :P Szprychy mi się nie podobają, ostatnia felga ładna, ale przypomina zabardzo kołpaka. Wloty powietrza są całkiem, całkiem, ale czemu \'spadek\' jest w strony szyby, a nie przodu auta? Przecież powietrze leci od przodu, a nie spod szyby. No i maska się gnie przy tych wlotach.
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Autor Niesły tuning. Pomyśle nad nim. A tą felge to zmienie ;p Na wcześniejszej stronie podałem link do fotki z Nissanem taka klapa z takimi wlotami. ;) P.S. Don filipo masz wiecej fotek tuningowanego niassana 350z??
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Jeszczxe tylko to: A kiedyś w empiku jak byłem, to pzrejrzałem chyba \"Auto Motor und Sport\" - tam był swietny tuning Nissana 350Z. Warto skoczyć gdzieś, gdzie można poprzegladać magazyny motoryzacyjne ;)
Napisano 12 Czerwiec 200420 l Jak na mój gust: - troszke za ciemna, albo zdecydowanie za jasna ;) - za duży spectacular i za mały glossiness pokaż może render z podłożem i z jakąś mapą otoczenia (dość kontrastową najlepiej) , żeby można było zobaczyć jak odbija się w feldze otoczenie. pozdr kozioo
Napisano 12 Czerwiec 200420 l Autor Nie wiedziałem jak to pokazać :/ jak cos to piszce w jaki sposób. Chętnie pokaże.
Napisano 13 Czerwiec 200420 l witam ponownie . Teraz zdecydowanie felga lepiej wyglada aczkolwiek niezabardzo w swoim caloksztalcvie mi sie podoba :) bylbym bardziej zadowolony jakby zrobil ta fele ze zdjecia :D. A tak na boku przedni zderzak jakis taki wyglada na pokrzywiony.
Napisano 25 Czerwiec 200420 l Autor Oki zrobiłęm nowa felge ;p Taka jaką bodajże chciał Don Filipo :D
Napisano 25 Czerwiec 200420 l Autor lakier nei jest p[zrezroczysty ani nie ma HDRI ;p poprostu dałem tylko tlo i ono tak sie odbija glupio ;p