sayonerka Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 No bardzo ladnie, coraz lepiej Ci idzie. Male pytanko: czy ta tylnia lampa nie powinna byc bardziej kanciasta? Wyglada to jak lza. Pozdrawiam i powodzenia!
Myszek Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 hmmm troche bledow jeszcze jest do poprawy a ty juz nie wiesz co masz robic...
Kryhas Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 No całkiem nieżle ale tak jak pisze sayonerka to miejsce na lampy powinno byś bardziej kanciaste. Co do błędów to znalazłem dwa : 1 na samym dole z boku widąc cień 2 z przodu widać na dole kanciasty róg. Na renderze z przodu widać najlepiej o co mi chodzi
Pilot Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Napisano 4 Czerwiec 2004 Myszaek zaznaczyles błędy a nei wime o co ci w nich chodiz :/ o tej wkleslosci nad pzrednim nakoolem to wiem. Tam jest trojkat dlatego moze tak jest Kryhas widze błędy o ktore ci chodzi. postaram sie je poprawic
Myszek Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 no bez materialu ciezko jest je zobaczyc ale ja widze :) daj jakies odbicia i wszystko bedzie jasne
Pilot Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Napisano 4 Czerwiec 2004 poweidz jakei błedy:] ja ich nie widze:> nei wime jak poprawic to nadkole z pzrodu:/ tylko z takeigo ustawienai kamery widac taka dziure
Myszek Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 ehh no zaznaczylem ci juz co w nich jest to co zawsze czyli krzywo, na twoim miejscu wymodelowalbym caly tyl wraz z nadkolem bo jakos to wszystko takie powykrzywiane jest daj jakies odbicia to sie przekonasz
enzo Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Praca ogólnie dobra...nie wiem co ci poradzić bo robię w NURBS\'ach, ale musisz poprawić lampe....bo jej róg powinien być kanciaty, i tylni zderzak...jest jakiś taki...no nie taki... Wszystko idzie w dobrą stronę...i bardzo mnie to cieszy, gdyż lubię ten wóz..:)
Pilot Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Napisano 4 Czerwiec 2004 Oki. Specjalnie na zamówienie zrobiłem scene z oświetleniem i z inna tekstura (lakierme). Ale nie będzei to render tylko krótak pokazówak (trwa 33 sekundy). Można ją ściągnać z tąd http://members.lycos.co.uk/nissan350z/nissan350z.zip Miłego wyszukiwania błędów. P.S. Jestem słaby jeżeli chodzi o aniamcje i operowanie kamerą :]
Pilot Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Napisano 5 Czerwiec 2004 Kto obejrzał filmik?? Dzisiaj juz bawilem sie z małym tuningiem. Zrobilem wloty powietzra na masce :D
Gość eax Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 osobiscie mi sie nie podobaja, pierwszy raz widze cos tak\" dziwnego\", poszukaj sobie w netcie zdjec 350\'ki z kompletnym bodykitem i sie na tym wzoruj.
Kryhas Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 Wyglądają jak 2 wielkie koniny z Tytanika. Teraz serio to zabardzo wystają co wygląda okropnie. Pomysł jest nawet fajny :]
Pilot Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Napisano 5 Czerwiec 2004 Sugerowałem siętą fotka :] http://www.student.io.tudelft.nl/io1093622/wallpaperz/350z_veilside3_9.jpg
Pilot Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Napisano 5 Czerwiec 2004 Bawiłęm sie troche z felgami. Troche przesadziłem chyba :] Cały reneder ma tearz okolo 400 000 polygonów :] Flegi oczywiście zrobie nowe. Lepiej nic nie mówcie :]
Pilot Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 Jak ja tu dawno nic nie pisałem ;p pzres ten okres co mnie nie było miałem tylko chwilke czasu na zrobienie nowej felgi. Powiedzcie co o neij mysliscie :>
heybo Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 słabo mi...121 postów i jeszcze nie skończona bryka
Pilot Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 121 posótw bo my se tu dużo gadamy a szczególnie ja :]
Pussik Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Heybo.. u mnie już 240 postów i zbliżam się do 1/3 bryki. :P Szprychy mi się nie podobają, ostatnia felga ładna, ale przypomina zabardzo kołpaka. Wloty powietrza są całkiem, całkiem, ale czemu \'spadek\' jest w strony szyby, a nie przodu auta? Przecież powietrze leci od przodu, a nie spod szyby. No i maska się gnie przy tych wlotach.
don_filippo Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 NO ta fela to moim zdanie porażka ;] Tutaj taki pmysł na tuning...
Pilot Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 Niesły tuning. Pomyśle nad nim. A tą felge to zmienie ;p Na wcześniejszej stronie podałem link do fotki z Nissanem taka klapa z takimi wlotami. ;) P.S. Don filipo masz wiecej fotek tuningowanego niassana 350z??
don_filippo Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Jeszczxe tylko to: A kiedyś w empiku jak byłem, to pzrejrzałem chyba \"Auto Motor und Sport\" - tam był swietny tuning Nissana 350Z. Warto skoczyć gdzieś, gdzie można poprzegladać magazyny motoryzacyjne ;)
Pilot Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Napisano 12 Czerwiec 2004 Bawiłme się troche texturowaniem felgi. Oto co mi wyszło.
kozioo Napisano 12 Czerwiec 2004 Napisano 12 Czerwiec 2004 Jak na mój gust: - troszke za ciemna, albo zdecydowanie za jasna ;) - za duży spectacular i za mały glossiness pokaż może render z podłożem i z jakąś mapą otoczenia (dość kontrastową najlepiej) , żeby można było zobaczyć jak odbija się w feldze otoczenie. pozdr kozioo
Pilot Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Napisano 12 Czerwiec 2004 Nie wiedziałem jak to pokazać :/ jak cos to piszce w jaki sposób. Chętnie pokaże.
Predator Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 witam ponownie . Teraz zdecydowanie felga lepiej wyglada aczkolwiek niezabardzo w swoim caloksztalcvie mi sie podoba :) bylbym bardziej zadowolony jakby zrobil ta fele ze zdjecia :D. A tak na boku przedni zderzak jakis taki wyglada na pokrzywiony.
Pilot Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Napisano 20 Czerwiec 2004 Bawiłem się troche z deska rozdzielczą ;p Oto comi wyszło.
Pilot Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Napisano 25 Czerwiec 2004 Oki zrobiłęm nowa felge ;p Taka jaką bodajże chciał Don Filipo :D
illy Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 myslalem ze na samochodzie jest hdri, a on jest przezroczysty:P
don_filippo Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Jesli mówimy o tym samym modelu felgi....
Pilot Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Napisano 25 Czerwiec 2004 lakier nei jest p[zrezroczysty ani nie ma HDRI ;p poprostu dałem tylko tlo i ono tak sie odbija glupio ;p
Rekomendowane odpowiedzi