Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No całkiem nieżle ale tak jak pisze sayonerka to miejsce na lampy powinno byś bardziej kanciaste.

Co do błędów to znalazłem dwa :

1 na samym dole z boku widąc cień

2 z przodu widać na dole kanciasty róg. Na renderze z przodu widać najlepiej o co mi chodzi

Napisano

Myszaek zaznaczyles błędy a nei wime o co ci w nich chodiz :/ o tej wkleslosci nad pzrednim nakoolem to wiem. Tam jest trojkat dlatego moze tak jest Kryhas widze błędy o ktore ci chodzi. postaram sie je poprawic

Napisano

poweidz jakei błedy:] ja ich nie widze:> nei wime jak poprawic to nadkole z pzrodu:/ tylko z takeigo ustawienai kamery widac taka dziure

Napisano

ehh no zaznaczylem ci juz co w nich jest to co zawsze czyli krzywo, na twoim miejscu wymodelowalbym caly tyl wraz z nadkolem bo jakos to wszystko takie powykrzywiane jest daj jakies odbicia to sie przekonasz

Napisano

Praca ogólnie dobra...nie wiem co ci poradzić bo robię w NURBS\'ach, ale musisz poprawić lampe....bo jej róg powinien być kanciaty, i tylni zderzak...jest jakiś taki...no nie taki...

Wszystko idzie w dobrą stronę...i bardzo mnie to cieszy, gdyż lubię ten wóz..:)

Napisano

osobiscie mi sie nie podobaja, pierwszy raz widze cos tak\" dziwnego\", poszukaj sobie w netcie zdjec 350\'ki z kompletnym bodykitem i sie na tym wzoruj.

Napisano

Bawiłęm sie troche z felgami. Troche przesadziłem chyba :] Cały reneder ma tearz okolo 400 000 polygonów :] Flegi oczywiście zrobie nowe. Lepiej nic nie mówcie :]

Napisano

Jak ja tu dawno nic nie pisałem ;p pzres ten okres co mnie nie było miałem tylko chwilke czasu na zrobienie nowej felgi. Powiedzcie co o neij mysliscie :>

Napisano

Heybo.. u mnie już 240 postów i zbliżam się do 1/3 bryki. :P

Szprychy mi się nie podobają, ostatnia felga ładna, ale przypomina zabardzo kołpaka.

Wloty powietrza są całkiem, całkiem, ale czemu \'spadek\' jest w strony szyby, a nie przodu auta? Przecież powietrze leci od przodu, a nie spod szyby.

No i maska się gnie przy tych wlotach.

Napisano

Niesły tuning. Pomyśle nad nim. A tą felge to zmienie ;p Na wcześniejszej stronie podałem link do fotki z Nissanem taka klapa z takimi wlotami. ;)

P.S. Don filipo masz wiecej fotek tuningowanego niassana 350z??

Napisano

Jeszczxe tylko to:

vs1.jpg

A kiedyś w empiku jak byłem, to pzrejrzałem chyba \"Auto Motor und Sport\" - tam był swietny tuning Nissana 350Z. Warto skoczyć gdzieś, gdzie można poprzegladać magazyny motoryzacyjne ;)

Napisano

Jak na mój gust:

- troszke za ciemna, albo zdecydowanie za jasna ;)

- za duży spectacular i za mały glossiness

pokaż może render z podłożem i z jakąś mapą otoczenia (dość kontrastową najlepiej) , żeby można było zobaczyć jak odbija się w feldze otoczenie.

pozdr

kozioo

Napisano

witam ponownie . Teraz zdecydowanie felga lepiej wyglada aczkolwiek niezabardzo w swoim caloksztalcvie mi sie podoba :) bylbym bardziej zadowolony jakby zrobil ta fele ze zdjecia :D. A tak na boku przedni zderzak jakis taki wyglada na pokrzywiony.