Kruku Napisano 22 Lipiec 2010 Napisano 22 Lipiec 2010 (edytowane) Mój ulubiony antagonista >: ) Hehe oryginalna wersja tej postaci była poniżej limitu tej bitwy XD. Oryginalny prew do filmików gry z 1999 ;] No i KONIEC ;] Edytowane 15 Sierpień 2010 przez Kruku
Kruku Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Napisano 30 Lipiec 2010 No dobra trochę sobie poczekałem XD ale jak już się zadeklarowałem to nie wypada dalej zwlekać :> Na razie celuje w ogólne proporcje.Chyba przy głowie muszę najwięcej popracować? Finalna wersja nie będzie symetryczna ;] Puki co 1066 tri ;/
ledyr Napisano 31 Lipiec 2010 Napisano 31 Lipiec 2010 te 1000 tris to jednak calkiem sporo :D poki co fajnie ale: -nemsis ma inna sylwetke; szerokie bary a talie w miare smukla. wyglada jak kulturysta a nie jak koks po metanabolu :D - zroznicuj mu troche ksztalty, wyglada teraz troche jak polaczone rurki... zwlaszcza ramiona - mysle ze warto zabrac troceh siatki zeby nie bylo tak gesto ale za to zrobic fajne ksztalty, zroznicowania itp - nei zapominaj ze kolesiowi wychodza rurki z barkow i klaty :D
Kruku Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Napisano 1 Sierpień 2010 ok kolejny update, usunąłem parę niepotrzebnych rzeczy i zniosłem symetrię. Teraz 999 TRI :> chyba mogę zacząć uv?
Gość Morte Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 powieksz duze kawalki na uvce, a te drobiny powciskaj w szczeiny jakie wyjda bo ci sie miejsce marnuje:) w residenta nie gralem, jakies obrazki tego bydlaka moze bys dal:)(za leniwy na google, caly ja)
F/X Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 Modelik fajny. Na UV'ce masz za duzo wolnego miejsca. Przy 256 liczy sie kazdy pixel.
Kruku Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Napisano 3 Sierpień 2010 powieksz duze kawalki na uvce, a te drobiny powciskaj w szczeiny jakie wyjda bo ci sie miejsce marnuje:) w residenta nie gralem, jakies obrazki tego bydlaka moze bys dal:)(za leniwy na google, caly ja) No co ty 0-o nie widziałeś go nigdy? mnie resident evil zżerał na psx XD Obrazek proszę bardzo ;].
Kruku Napisano 4 Sierpień 2010 Autor Napisano 4 Sierpień 2010 Update Fakt trochę sobie z tymi uv pozwoliłem XD ale jeszcze przed texturowaniem je mam nadzieje poprawiłem XD + jakiś zarys podziału i koloru
Kruku Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Napisano 12 Sierpień 2010 Uf.... dobrze że termin się przesunął bo bym poległ ;/ a btw nie miałem netu przez pięć dni więc takie zaległe UP
Ex3 Napisano 12 Sierpień 2010 Napisano 12 Sierpień 2010 Jeszcze trochę zbyt czysty jest. Poza tym to super robota. Świetny pixel art :)
Przybysz Napisano 15 Sierpień 2010 Napisano 15 Sierpień 2010 Textura miażdzy! Taki limit i bez mirrorowania UV. Żadnego pixela nie zmarnowałeś. Respect.
Rekomendowane odpowiedzi