Napisano 22 Lipiec 201014 l Mój ulubiony antagonista >: ) Hehe oryginalna wersja tej postaci była poniżej limitu tej bitwy XD. Oryginalny prew do filmików gry z 1999 ;] No i KONIEC ;] Edytowane 15 Sierpień 201014 l przez Kruku
Napisano 30 Lipiec 201014 l Autor No dobra trochę sobie poczekałem XD ale jak już się zadeklarowałem to nie wypada dalej zwlekać :> Na razie celuje w ogólne proporcje.Chyba przy głowie muszę najwięcej popracować? Finalna wersja nie będzie symetryczna ;] Puki co 1066 tri ;/
Napisano 31 Lipiec 201014 l te 1000 tris to jednak calkiem sporo :D poki co fajnie ale: -nemsis ma inna sylwetke; szerokie bary a talie w miare smukla. wyglada jak kulturysta a nie jak koks po metanabolu :D - zroznicuj mu troche ksztalty, wyglada teraz troche jak polaczone rurki... zwlaszcza ramiona - mysle ze warto zabrac troceh siatki zeby nie bylo tak gesto ale za to zrobic fajne ksztalty, zroznicowania itp - nei zapominaj ze kolesiowi wychodza rurki z barkow i klaty :D
Napisano 1 Sierpień 201014 l Autor ok kolejny update, usunąłem parę niepotrzebnych rzeczy i zniosłem symetrię. Teraz 999 TRI :> chyba mogę zacząć uv?
Napisano 3 Sierpień 201014 l powieksz duze kawalki na uvce, a te drobiny powciskaj w szczeiny jakie wyjda bo ci sie miejsce marnuje:) w residenta nie gralem, jakies obrazki tego bydlaka moze bys dal:)(za leniwy na google, caly ja)
Napisano 3 Sierpień 201014 l Modelik fajny. Na UV'ce masz za duzo wolnego miejsca. Przy 256 liczy sie kazdy pixel.
Napisano 3 Sierpień 201014 l Autor powieksz duze kawalki na uvce, a te drobiny powciskaj w szczeiny jakie wyjda bo ci sie miejsce marnuje:) w residenta nie gralem, jakies obrazki tego bydlaka moze bys dal:)(za leniwy na google, caly ja) No co ty 0-o nie widziałeś go nigdy? mnie resident evil zżerał na psx XD Obrazek proszę bardzo ;].
Napisano 4 Sierpień 201014 l Autor Update Fakt trochę sobie z tymi uv pozwoliłem XD ale jeszcze przed texturowaniem je mam nadzieje poprawiłem XD + jakiś zarys podziału i koloru
Napisano 12 Sierpień 201014 l Autor Uf.... dobrze że termin się przesunął bo bym poległ ;/ a btw nie miałem netu przez pięć dni więc takie zaległe UP
Napisano 12 Sierpień 201014 l Jeszcze trochę zbyt czysty jest. Poza tym to super robota. Świetny pixel art :)
Napisano 15 Sierpień 201014 l Textura miażdzy! Taki limit i bez mirrorowania UV. Żadnego pixela nie zmarnowałeś. Respect.