Gość raminez Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 jak ulozyc kamere aby dala ciekawy efekt .. i aby uzyskac ogrom tego miasta...
SansSerif Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 najlepiej daj widok z kamery a nie z usera. ale bardzo ciekawie sie zapowiada.
Gość raminez Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 dzieki akdsn bede probowal ...wlasnie otwieram plik
Gotham Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 Niska ogniskowa i kamerka na poziomie całości... przy takim ogromie to i tak nie oddasz całości na jednym screenku...
kulexy Napisano 16 Maj 2004 Napisano 16 Maj 2004 ladnie to sie prezentuje moze daj z jakiegos innego widoku...
Pionier Napisano 16 Maj 2004 Napisano 16 Maj 2004 kamerka nie tak wysoko (juz ktos wspomnial) a na wysokosci tego miasta, wielkosc miasta mozna tez podkreslic przez odpowiednie tlo :) tak ja bym zrobil.. zapowiada sie bardzo cieakwie Powodzeni & Pozdrawiam Pionier
Gość raminez Napisano 16 Maj 2004 Napisano 16 Maj 2004 do mkk3a mam juz zrobiona ta prace w mojej galerii ale teraz chcialem jej daj jakis wyjatkowy widok .... stary widok jest jak mowilem w galerii ..ale to byla calkowicie inna scena pomysl jest moj wykonanie tez ...pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi