Napisano 16 Maj 200420 l UWAGA! - Pracę należy oglądać przy muzyce Cypress Hill ew. jakimś pozytywnym reggae ;) Taki mały żarcik zrobiłem sobie przy okazji tworzenia innej pracki :) Umieszczam w WIP\'ie bo, kto wie, może coś z tego jeszcze zrobię :D 3DS Max 5 P.S. Rendering tego \"zielonego\" dymu to rzeźnia dla mojego kompa - ten obrazek renderował się 24 min (!) - jezzu co by było jakbym chciał zrobić 10 min. filmiku o \"zielonym\" dymku! (SuperSpray)
Napisano 16 Maj 200420 l Stworzonko - fajne Materiał skorupki - fajny Skorupka - zbyt sztywna - zwłaszcza okruchy Liście - zbyt sztywne, sztuczne Ziemia - tekstura marnej rozdzielcozści, wyglada jak z gry Cienie - nie wiem cyz nie są zbyt ostre ... i co najwazniejsze. Dymek jest fajny. :D
Napisano 16 Maj 200420 l a gdzie tekst \"ja nie moge palic oni moga wodke chlac\", albo przynajmniej \"babilon upadnie\"... ;) a tak na serio, to nie wiem o co tu ma chodzic :P
Napisano 16 Maj 200420 l O co ma chodzić? A o co chodzi w modelowanym samochodzie? Pracka mi się coraz bardziej podoba. ;) Co na nią zerkne to licze na to, że ją dopracujesz i będę mogła daąć jako tapete. :)
Napisano 17 Maj 200420 l Ma przesłanie czysto wizualne - nie wystarczy? W ogóle co to za pomysł szukania wszędzie jakiegos pzresłania?:|
Napisano 17 Maj 200420 l Temat, dymek i podniecenie Pusi calkowicie zaprzecza istnieniu jakiegokolwiek przeslania. Akurat wizualnie jest bidnie, wiec pozostaje... zaraz, przeslania tez nie ma, czyli kiszka calkowita. Malenczuk spiewal: \"Rege - kocia muzyka, kocia muzyka - rege. Mialczy i utyka, rege - kocia muzyka.\" ;)
Napisano 17 Maj 200420 l fstrentny strażnie ;P zwłaszcza, że praca jest w WIPie i od strony wizualnej na pewno autor cos poprawi...]:->
Napisano 17 Maj 200420 l Scenak jest fajna ale ta para składająca się z dużych kwadratów jest nie do wybaczenia.
Napisano 17 Maj 200420 l kurde przeslanie jest takie ze dinozaury palily w jajkach bo nie bylo zalegalizowane. I wyginely no. A jak zalegalizuja to nie wyginiemy bo nie bedziemy palic po kryjomu tylko gdzies w haszbarze pomijajac fakt ze i tak to to samo. Zamiast mozg sobie jarac w piwnicy bedziecie to robic na ulicy. CG - dinozaur fajny, reszta kicha (dymek to juz w ogole ze o lisciach nie wspomne)
Napisano 23 Maj 200420 l Autor Zmienilem tylko listeczki, ale czy mu to wyszlo na lepsze...? ;) i uwaga: przeslanie pracy jest takie: \"Ratujcie wieloryby!\" ...chyba to napisze na dole obrazka... hej, a jakie przeslanie ma Mona Liza?
Napisano 12 Czerwiec 200420 l nom teraz to calkiem niezle wylada :D, liscie spoko dymek tesz :D jedynie to ta skorupka jest troche za cienka(chyba) pozdro
Napisano 12 Czerwiec 200420 l Ale przesłanie :) Co ujrzał mały dinozaur zaraz po urodzeniu? - Gandzie ;) (ten dymek też daje do myślenia [taki młody i już jara trawę :D]) A tak serio - pracka prezentuje się o wiele lepiej, ale zgadzam się z poprzednikami - za cieńka skorupka.
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Oświetlenie rujnuje wszystko. Brak akcentów. Widać zielsko na pierwszym planie, A chyba nie o to jednak chodziło. Dymek się zupełnie rozwiał. Gdyby miał skręta w paszczy było by zabawnie:D